Хип-хоп танцьорът Виктор Милушев засне графити фото-сесия за Canyon

Dec 16, 2010 Няма коментари by

Един от най-известните българи на хип-хоп сцената, Виктор Милушев, участва в оригинална фото-сесия за марката компютърни аксесоари Canyon. 21-годишният танцьор и хореограф показа някои от най-добрите си движения пред обектива на Георги Панайотов. Снимките са начин марката да промотира своята серия Graffiti Limited Edition.

Виктор Милушев танцува професионално от вече 5 години и преподава хип-хоп танци в най-голямото училище за хип-хоп танци в България – “Street Dance School The Center”. В момента учи “Танцов театър” в НБУ, а през лятото на 2010 година прекара два месеца на танцово обучение в САЩ. Този опит му помогна да спечели оспорвания Street Dance Battle, организиран от Canyon по време на Canyon Graffiti Fest на 9 септември. С това той получи спонсорство от марката и стана официално рекламно лице на Canyon. По време на динамичния снимачен процес Виктор успя не просто да представи продуктите, но и да покаже своя танцов потенциал с някои доста трудни за изпълнение движения.

“Виктор е динамичен и зареден с позитивна енергия, с което много прилича на имиджа на Canyon,” коментира Любомир Бабуров, Продуктов мениджър на Canyon за България. “Дори от необработените кадри си личеше, че комбинацията между Виктор и Canyon Graffiti Limited Edition е повече от сполучлива, а финалните снимки са още по-близо до това, което търсим.”

Лимитираната графити-линия на Canyon включва мишки, слушалки, уебкамери, чанти и калъфи за лаптопи. За серията са използвани пет различни дизайна, специално избрани в международния Urban Art конкурс, който марката организира през пролетта. Аксесоарите от линията носят имената на различни скейтборд движения и трикове като Kickflip или Noseslide, което допринася за urban-усещането:

* Оптични мишки Tailslide
* 1.3-мегапикселови уебкамери Truckhook
* DJ-слушалки Alley-Oop
* Слушалки Railwhip
* Чанти за латопи от 13.3 и 16 инча Kickflip
* Калъфи за 10-инчови, 13.3-инчови и 16-инчови лаптопи Noseslide
* Стикери за лаптоп Sweeper

Gadgets, Graffiti, Hip hop

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Хип-хоп танцьорът Виктор Милушев засне графити фото-сесия за Canyon”

Leave a Reply