ASUS Republic of Gamers пусна геймърските слушалки ROG Delta и ROG Delta Core

Oct 04, 2018 Няма коментари by

ASUS Republic of Gamers пуска на българския пазар нова серия гейминг слушалки ROG Delta и ROG Delta Core, предназначени специално за игри от първо лице (FPS). Слушалките разполагат с Hi-Res Audio технология на Sony и са проектирани да бъдат изключително леки и удобни.

ROG Delta са първите в света геймърски слушалки, които се отличават с високата надеждност на ESS ES1818 QUAD DAC ™, което им дава възможност да възпроизвеждат безупречен звук. ROG Delta идват с USB-C ™ конектор и USB 2.0 C USB 2.0 адаптер за използване както на PC, така и на конзолни или мобилни устройства. Уникалният ефект на RGB осветлението във форма на кръг придава на слушалките стил и позволява на геймърите да се откроят.

Слушалките ROG Delta Core са снабдени с 3,5 мм жак и осигуряват чудесно качество и баланс на звука, а освн това са съвместими с основните платформи за игри, включително PC, Mac, мобилни телефони, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.

Както ROG Delta, така и ROG Delta Core са снабдени с ексклузивни драйвери ASUS Essence, разполагат с аудио отделения с технология за компресия на въздуха и технология за диференциране на аудио сигнала, която осигурява  висококачествен звук с вариации на дълбочина и бас. D-образните ергономични чаши имат хибридни възглавнички ROG, които предлагат превъзходен комфорт.

Gaming, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ASUS Republic of Gamers пусна геймърските слушалки ROG Delta и ROG Delta Core”

Leave a Reply