Мокро пране на мека мебел, дивани, килими, матраци

Oct 12, 2018 Няма коментари by

Много е важно да почиствате мебелите си у дома възможно най-често. Това ви осигурява не само комфорт, но и здраве, особено когато в дома ви живеят деца. Както знаете, в дълбочина меката мебел събира у себе си много прах, мръсотия и различни микроорганизми, невидими с просто око, на които трябва да противодействате, ако искате да живеете благополучно. Ето и какви грижи трябва да полагате.

Почистване на килими

Методите за почистване на килими включват мощно отстраняване на прахта чрез дълбоко почистване, използване на пара в зависимост от тъканите и мокро пране за гарантиране на пълна хигиена, както и нулева токсичност.

Почистване на постелки

Подобно на килимите, постелките също се нуждаят от подобни видове третиране. Почистване за ефективно отстраняване на прахта и пара за дълбоко действие срещу упорити петна чрез мокро пране е това, от което имате нужда.

Отстраняване на петна

Грозните следи за петна върху тапицерия, матраци или килими са доста неприятни. Добре е да потърсите фирма, която предлага мокро пране за отстраняване на повечето видове петна от вашите любими мебели вкъщи.

Почистване на тапицерия

Мебелите с тапицерии като дивани, кресла и други изискват редовно почистване. Ако не са добре почиствани регулярно, рискувате някой от членовете на семейството да се разболее и дори да развие алергия. А и чисто визуално е много по-добре да се прибирате в чист дом, който изглежда спретнат и ухае свежо.

Ако не успявате да се справяте сами с поддържането на всички тези трудни за почистване мебели, потърсете професионалистите, които предлагат мокро пране за всички тъкани и ви помагат да живеете щастливо и безопасно вкъщи.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Мокро пране на мека мебел, дивани, килими, матраци”

Leave a Reply