Efbet промо кодове и тяхното предназначение

Nov 01, 2018 Няма коментари by

Букмейкърите използват много начини за разпространение на бонуса за нов клиент, промо кодове и други подходи. Това дали е възможно да се изгради прилична печалба за играча по този начин е спорен въпрос.

Бонусите, които букмейкърът дава, за да привлече нови играчи и да увеличи активността на съществуващите не е новост. Той се прави за всеки новодошъл клиент. Бонусът съществува от момента, в който първият бонус обяви за своите промо кодове. Има и други случаи, в които се получават бонуси и промо кодове.

Кога се дават промо кодове

При привличане на приятел

Букмейкърът дава промо код, за да привлече нови играчи. И няма значение, на кого ще плати за привличането на клиент: агенция, уеб сайт или лоялен играч. По правило бонусите за привличане на приятели не изискват залагания – те могат да бъдат използвани незабавно като истински пари.

Има един “но”. Новият играч ще трябва да извърши серия от действия: да регистрира, да попълни сметка, да направи залог. Може да се посочат дати, в които новият играч трябва да попълни профила след Ефбет регистрация.

Може да се посочи минимална сума за презареждане. Добре е незабавно да проучите всички условия и да подготвите свой приятел.

При загуба

Бонусът за загуба обаче е смешен. От една страна, този бон мотивира. След изгубен залог, сметката не е нула, а сума за следващия залог. Играчите са готови да загубят големи суми, защото знаят, че колкото повече губят, толкова повече ще се върнат в играта.

От друга страна, винаги трябва да се помни, че този бонус е само малка част от изгубените пари. Не трябва да губите повече заради такъв бонус.

При теглене на паричната сума

Тегленето на пари в брой е два вида: за направения залог и за попълването на сметката. Колкото по-добре изпълните и двете действия, толкова повече няма да няма нужда конкретно да правите нещо. Просто получавате бонуси.

Букмейкърите също разбират това и започват да дават бонуси във виртуална валута, която не може да бъде използвана веднага, но трябва да бъде запазена и обменяна за залози с определена скорост.

Плюсове и минуси на промо кодове

Плюсове

Бонус ловът ви дава възможност да увеличите „банката си“ за сметка на букмейкъра. Ако използвате различни букмейкъри, може да направите няколко залога без риск.

Минуси

Букмейкърите не позволяват използването на бонуса като инструмент за доходи. Бонусите могат да се използват веднъж, дори и след това с огромно количество допълнителни условия.

Данни

Бонусите трябва да се използват възможно най-скоро, но не забравяйте да оцените ползите за себе си. Ако условията за бонус плащания са недостижими е по-добре да не се водите от букмейкъра.

Живот като хакерство: ако забележите печеливш бонус, който букмейкърът изпраща на пощата ви, когато сметката не е активна, не се връзвайте на това. Може да има някаква уловка!

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Efbet промо кодове и тяхното предназначение”

Leave a Reply