Най-жестоките подаръци за сестра ви през 2018 година

Nov 05, 2018 Няма коментари by

Наистина е трудно да намерите идеалния подарък за своята сестра (повярвате ни, знаем от опит). Искате нещо, което показва колко добре я познавате, колко мислите за нея и колко я обичате. Много хора, още преди да купят подаръци, просто питат близките си какво биха искали да получат, но това в голяма степен разваля магията на празника и подаръка. Каквото и да си говорим, изненадите са много по-добри. Затова ви предлагаме някои свежи идеи, които биха зарадвали най-близката жена в живота ви. Тя го заслужава все пак.

 

Медальон с тайно послание вътре

 

Ако сестра ви е и най-добрата ви приятелка, една готина огърлица, която ви позволява да й предавате тайни послания, ще бъде страхотен избор. Тя може да носи медальона, за да държи малките бележки близо до сърцето си.

 

Кухата топка има закопчалка и лесно може да побере някои кратки съобщения. Едновременно красиво бижу, едновременно израз на нежност и любов – какво повече!

 

Термална вода за почистване на лицето

 

Има ли вашата сестра проблемна кожа? Термалната вода е идеална за успокояване на суха, червена или раздразнена кожа. Специалната термална изворна вода е с клинично доказани свойства от над 300 проучвания за успокояване и омекотяване на кожата. Тя може да се използва след плуване, инциденти, сваляне на грим или дори след хирургични процедури, за да помогне за възстановяване на естествения баланс на влагата на кожата. А и козметичните подаръци винаги са били нещо, към което жените и момичетата имат слабост, така че няма как да сбъркате в това отношение.

 

Висококачествени слушалки

 

Сестра ви е в колежа? Ако тя се нуждае от добър нощен сън, едни „умни“ слушалки могат да й помогнат да не чува шум от съквартирантите си или шумове извън сградата. Запушалките за уши работят до осем часа с едно зареждане и предлагат успокояващ шум от околната среда, като бял шум, дъждовни капки или горски звуци.

 

Алармата пък ще звучи само в ушите й, така че този звук няма да събуди съквартирантите или гаджето й. Тези интелигентни слушалки също са добра опция за пътуващите, особено ако са придружени от удобна маска за очи.

 

Не забравяйте, че сестра ви ще бъде с вас цял живот и винаги ще ви подкрепя и обича. Зарадвайте я от сърце!

Съвети

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Най-жестоките подаръци за сестра ви през 2018 година”

Leave a Reply