Новата видеоигра Battlefield V разкрива пред геймърите неразказаните истории на Втората световна война

Nov 27, 2018 Няма коментари by

От поемането на контрола над тежък танк Панцер и пилотирането на изтребител Спитфайър в небесата до динамичните откритите престрелки с противниците и строенето на защитни съоръжения, които да предпазват съотборниците ти, това е Втората световна война – такава, каквато само Battlefield поредицата може да я представи. Battlefield V, дългоочакваната нова част от обсипания с награди франчайз, направи своята премиера на 20 ноември за PlayStation 4, Xbox One и PC и вече вече очаква всички фенове на тактическите военни шуутъри в магазините на единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри в България – Pulsar Games, както и за онлайн поръчки на www.pulsar.bg.

 

“С Battlefield V ние искахме да създадем най-доброто за игра заглавие в историята на франчайза. Малко други игри са способни да предложат толкова уникални геймплей моменти, случващи се без никакъв сценарий, така че наистина нямаме търпение Battlefield V да попадне в ръцете на нашите фенове и да закипи от живот, изпълвайки се с неизброими паметни отигравания на дадени ситуации“ – заяви генералния мениджър на DICE Оскар Габриелсон. „Също така искахме да създадем игра, която да се разраства и да еволюира с времето, така че няма да спрем да работим над геймплея и да осигуряваме нови преживявания на феновете още дълго време.“

 

Battlefield V дава на геймърите възможността да изиграят неразказаните истории и да посетят неочакваните локации от Втората световна война.

 

В мултиплейъра, DICE градят върху основите на най-успешните Battlefield, но предлагат и солидно количество геймплей промени и създават изцяло нови механики. Независимо дали геймърите ще се придвижват пеш, ще управляват едно от множеството бронирани превозни средства или ще предпочетат да полетят в самолет, те ще могат да обединят сили с още до трима съотборници, за да изпълняват с отряда си задачите във всеки режим на игра, избирайки между няколко различни класа в зависимост от нуждите на отбора. Мултиплейърът дава избор между осем различни карти и осем режима на игра.

 

В соловия си режим Battlefield V отново ще заложи на високо оценените от феновете Военни истории, дебютирали в Battlefield 1, представящи различни хора в техния сблъсък с бруталните сражения. Играчите ще могат да видят играта през очите на мъжете и жените, които са допринесли светът да се промени завинаги в тези неразказани истории за човешката драма. Сражавай се като норвежки войник от съпротивата, като френски колониален войник в Сенегал или като британски войник, търсещ своето изкупление във флота.

 

Gaming, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Новата видеоигра Battlefield V разкрива пред геймърите неразказаните истории на Втората световна война”

Leave a Reply