Слави от The Clashers издаде книга за мистериите на България

Nov 29, 2018 Няма коментари by

Слави Панайотов – един от най-успешните влогъри у нас – издава своята първа книга следващия месец. „Топ мистериите на България“ вече е пусната в предварителна продажба и има близо 2000 закупени бройки, което автоматично прави творбата на създателя на The Clashers бестселър според родните стандарти.

Пловдивчанинът изненада своите 350 хиляди абонати в YouTube с новината за дебютната си книга, както и с нейната тема. Тенденцията до момента беше онлайн знаменитостите у нас да пишат основно за своя живот и успех, но Слави Панайотов разчупва стереотипа с четиво, подходящо както за неговите млади последователи, така и за любопитни и жадни за знания българи в зряла възраст.

„Топ мистериите на България“, издание на “Оз Books”, разглежда някои от най-загадъчните места и легенди за нашата страна. В страниците на книгата Слави Панайотов обръща внимание на най-старото обработено злато в света, свещения триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък, предполагаема гробница на египетска богиня в Странджа, пещерните рисунки в Магурата и още десетки теми. Повечето места авторът е обиколил лично и е говорил с местни хора, като написаното е поднесено с факти и допълнено от личната му перспектива.

Книгата е вдъхновена от хитовата му видео поредица „Топ Класации“, чиито епизоди понякога събират над 1 млн. гледания.

„Смятам, че като популярни лица ние, YouTube авторите, имаме задължението да обогатяваме знанията и живота на своите последователи. Ето защо реших да използвам трибуната си и да напиша книга, която не само е интересна, но и полезна“, споделя влогърът.

За автора

Слави Панайотов, по-известен като Слави от The Clashers, е основател на едноименния български YouTube канал с над 350 хил. абонати. Роден е през 1986 г. в Пловдив и завършва университет в Холандия със специалност „Хотелиерство и туризъм“. Работи няколко години в сферата си, а след това стартира няколко успешни бизнес проекта. Въпреки предприемаческия си нюх, Слави Панайотов се захваща със създаването на видео съдржание в YouTube като хоби. В последствие – благодарение на постоянството му и висококачественото съдържание – The Clashers се превръща в един от най-успешните български канали, а неговият създател – в едно от най-разпознаваемите родни лица. Макар каналът да стартира с видеа за мобилни и компютърни игри, в момента той е превърнат изцяло във влог с разнообразно и полезно съдържание, а геймингът е изнесен в чисто нов отделен YouTube канал.

Премиерата на „Топ мистериите на България“ е в София с разписване на книги на 15 декември (събота) в Зала 9 на НДК. След това влогърът тръгва на турне из цялата страна, което ще продължи няколко седмици.

Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Слави от The Clashers издаде книга за мистериите на България”

Leave a Reply