Къде мога да намеря евтини фототапети?

Dec 04, 2018 Няма коментари by

Фототапетите са много креативен начин да разведрите обстановката у дома с различни цветове, багри, графики и форми. Има толкова видове, че човек би се объркал и оплел тотално в търсенето си. Трябва внимателно да обмислите какъв точно фототапет желаете, защото понякога не точно картината е най-важна при поставянето на такава декорация. Важни са и цветовете – те трябва да са в хармония с цялостното обзавеждане и стила на интериора. Разбира се, декорацията е фокусен център в стаята и трябва да е отличаваща се, но въпреки това трябва да помислим много добре какво точно ще изберем.

Технологиите са вече толкова напреднали, че познатите ни фототапети са заместени от 3D фототапети при Fototapeti24.com Те са многоизмерни и уникалният им дизайн кара въображението ни да ни отведе в ново измерение.

Къде мога да намеря евтини фототапети?

В каталога на онлайн магазина на Фототапети 24 можете да намерите такива фототапети на изключително достъпни цени, които започват от 65 лева и нарастват в зависимост от размера и основата, която е използвана за отпечатване на изображението. Предлагат се 3D фототапети с два вида основа – специална хартия и флис основа, която е по-скъпа, но и по-дълготрайна като материал и по-устойчива на намокряне, влага и светлина.

Може би вече ви убедихме защо трябва да изберете 3D фототапети за декорацията на вашия дом. Но сега се питате защо трябва да са закупени точно от Фототапети 24. Въпрос, който има наистина доста отговори.

Първо, тази фирма има онлайн магазин, в който се предлага изключително разнообразие от всякакви фототапети, които са производство на водещи европейски брандове, лидери в тази област.

Второ, всички модели, които са в каталога на електронния магазин, са в наличност, което допълнително ускорява сроковете за доставка – до един работен ден или в рамките на същия ден, ако направите заявка преди 15:00ч.

Трето, експресната доставка върви ръка за ръка и с куриерските услуги на Спиди, което означава, че няма значение в кой град сте, тъй като те имат офиси в почти всички градове в България.

Четвърто – лесна и бърза заявка. Няма нужда да се регистрирате, да помните пароли и т.н., да получавате имейли като спам или да чакате за потвърждение от администратор. Единственото нещо, което се изисква от вас, е да попълните празните полета с личните ви данни и координати за връзка, които може да видите под всеки артикул в графата “Форма за Поръчка” или с едно обаждане на телефонен номер 088 9075 230 и да предоставите серийния код на избрания от вас продукт.

Пето, но не на последно място – безплатна доставка. Точно така! Те се поема от изпращача, а на вас ви остава само да се радвате на пратката си. Няма значение дали до офис на Спиди или до посочен от вас адрес, на вас като клиент ви се полагат безплатни куриерски услуги. Имате право на преглед преди да платите и 15 днвен срок да върнете продукта обратно при някаква несъвместимост.

Посетете уеб сайта на Фототапети 24 – www.fototapeti24.com, където можете да научите повече за материалите, с които са изработени всички 3D фототапети и за дейността на компанията. Пожелаваме ви приятно гледане!

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Къде мога да намеря евтини фототапети?”

Leave a Reply