Благотворителна инициатива „Бъдители“ с второ гостуване в НПГ по КТС в Правец

Dec 06, 2018 Няма коментари by

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Професионална гимназия по компютърни системи и технологии в град Правец по покана на директора на училището Трифон Трифонов и Валери Младенов – ученик от 10 клас. Събитието ще се проведе на 12 декември (сряда) от 14:00 часа и е второ гостуване на „Бъдители“ в училището, като предишната покана бе също по покана на ученик от гимназията.

В НПГ по КТС се обучават ученици от цялата страна. Те се подготвят в атмосфера на изобретателност и академично развитие, което допринася и спомага за по-бързата им професионална адаптация. Високо квалифицираните преподаватели – професори, доценти и асистенти от факултета  по Kомпютърни системи и управление на ТУ София осигуряват солидна база от знания в областта на електрониката и  програмирането. В рамките на професионалната подготовка се изучават и дисциплини като микропроцесорна техника, компютърна периферия и мултимедии, компютърни мрежи, компютърна архитектура, компютърна сигурност и други.

Като част от мисията си да даде допълнителна добавена стойност на учениците Професионална гимназия по компютърни системи и технологии в град Правец покани лекторите на благотворителна инициатива „Бъдители“, които ще споделят с учениците личния си опит и ще говорят по специализирани теми. Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на „Бъдители“ ще представи темата „Мисията в живота ми“, Минко Лазаров – съсобственик на ИТ компания ще говори за „Мобилна революция“, а Наталия Кирилова – собственик и изпълнителен директор на компания за дигитален маркетинг ще представи тема „Дигитална революция“.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Благотворителна инициатива „Бъдители“ с второ гостуване в НПГ по КТС в Правец”

Leave a Reply