Първата хип-хоп пиеса “Секс, наркотици & hip-hop” с премиера през януари

Jan 08, 2019 Няма коментари by

Първата хип-хоп пиеса в България е най-новият проект на част от екипа, който стои зад първия хип-хоп сериал „Лъжливи рими”. Идеята е на един от продуцентите на сериала – Стелиан Димитров, който е и в основата актьорът и режисьор Станислав Дойнов, рапърите Зипо & Слаш и един от най-добрите млади хип-хоп диджей DJ Ganx да се съберат в този проект.

Пиесата има допирни точки с най-играното представление у нас “Секс, наркотици и рокендрол”, но създава един нов свят, като ”бяга” от типичната постановка и търси нови хоризонти за досег с публиката.

”Секс, наркотици & hip-hop”е музикален интерактивен спектакъл, който проследява странностите на човешкия живот, големите мечти на малките хора, както и истината, от която се опитваме да избягаме, но рано или късно ни настига!

„Искам да разбия всички стандартни техники за изграждане на театър и да покажа, че той може да се прави от всичко и с всичко…стига да имаш точното послание! Животът е една голяма кофа за боклук, в която врят страсти и мечти, дързост и радост!”, сподели режисьорът на пиесата Станислав Дойнов.

Премиерата е на 16-ти и 17-ти януари от 19:30 ч. в театър “Сълза и смях”.

Arts, Performance

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Първата хип-хоп пиеса “Секс, наркотици & hip-hop” с премиера през януари”

Leave a Reply