Входна врата за апартамент

Jan 10, 2019 Няма коментари by

Заложете на СИГУРНОСТТА! Без значение дали имате ключ или не, бихме могли да влезем във всеки жилищен комплекс, затова важно правило е да заложите на най-сигурната входна врата!

При избора на входна врата се съобразете с материала, от който е изработена заключващата система, изолацията и не на последно място визията. Вратите, които са шумоизолирани са по-тежки като във вътрешната част на вратата се разполага самата изолация от минерална вата. Основно правило при избора на врата, която ще изолира шума е, че колкото по-масивна бъде тя, то толкова повече изолация има в нея и толкова повече ще изолира помещението Ви.

Инвестирайте в своята врата, изберете модел който трудно ще се зацапва, на който цветът няма да се повлияе при почистване с препарати. Модел, който да използвате в следващите десет-двадесет години! Вратите са предназначени да издържат на огън, но има и такива, които са създадени специално с цел да издържат 60 или 120 минути. Такива са пожароустойчивите врати. Поинтересувайте се за модели врати, които няма да пропускат дима в жилището Ви при евентуален пожар.

Външният вид на входната Ви врата може да бъде подбран от незабележима до превъзходна. Комбинирайте цвета на входната Ви врата с Вашите интериорни врати и по този начин ще имате съчетание от една цветова гама. Ако пък заложите на различен цвят интериорни врати и различен цвят входна врата, то акцентът ще е върху входната врата.

Не забравяйте! Дори и входните врати да са на промоционални цени, всяка входна врата има определени характеристики, запознавайки се с тях можете да изберете вратата точно от която имате нужда. С огромното разнообразие на пазара от цветове, чукчета, изолации, UV защита, поръчкови врати по размер, с ковано желязо или без, различни фрезовани повърхности или входна врата в два цвята сме убедени, че и най-капризният клиент ще открие своята мечтана входна врата!

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Входна врата за апартамент”

Leave a Reply