ASUS представи на CES 2019 най-новите си геймърски лаптопи

Jan 17, 2019 Няма коментари by

Сред тях са Mothership, който обединява най-доброто от света на десктопите и лаптопите, ултратънкият Zephyrus S GX701 и TUF Gaming FX505DY

 

Технологичната компания ASUS представи на провеждащото се в Лас Вегас изложение CES 2019 най-новите си геймърски лаптопи от фамилията ROG. Сред тях се открояват Mothership, който предефинира класическата форма на гейм лаптопите и едновременно с това може изцяло да замени десктоп машините, ултратънкият Zephyrus S GX701, оборудван с новата NVIDIA® GeForce RTX™ 20-Series, както и TUF Gaming FX505DY, който разполага с най-новия AMD® Ryzen™ 5 3550H.

 

Mothership (GZ700)

 

С този модел, ASUS предефинира идеята за геймърски лаптоп и едновременно с това замества традиционния десктоп. Иновативният дизайн включва допълнителна стойка за стабилизиране на монитора, а клавиатурата може да се отдели изцяло от него и да се раздели на две, което позволява на геймърите да играят по предпочитания от тях начин.

 

Моделът предоставя изключителна производителност благодарение на новия графичен процесор NVIDIA GeForce RTX 2080, както и на процесора Intel Core i9. Алуминиевото шаси включва 17.3” инчов FHD IPS-level 144Hz/3ms дисплей, снабден с технологията G-SYNC, както и обогатено аудио. Иновативният дизайн показва пълните възможности на геймърските лаптопи на ASUS да заместят десктоп компютрите.

 

Zephyrus S GX701

 

Този ултратънък геймърски модел комбинира изключително компактен дизайн с висока производителност и супер – тесен 17 инчов дисплей (144Hz / 3ms GTG), валидиран от PANTONE. Базиран е на осмото поколение Intel Core i7 процесор и в добавка разполага с най-новата графична карта NVIDIA GeForce RTX 2080 с Max-Q дизайн. Нейният режим на работа може да бъде променен за да се увеличи животът на батерията. Въпреки тези ъпгрейди и много по-широкия екран, Zephyrus S GX701 поддържа впечатляващо тънък профил и компактен дизайн. Той е много по-мощен и гъвкав от от всички предишни модели от серията Zephyrus, без да жертва преносимостта, която дефинира тази фамилия.

 

TUF Gaming FX505DY

 

Най-новият TUF геймърски лаптоп се отличава с новото поколение AMD® Ryzen™ 5 3550H процесор, графична карта Radeon и NanoEdge дисплей с FreeSync технология. Подсиленото шаси позволява машината да оцелее в ежедневието. Тя отговаря на военните стандарти за издръжливост MIL-STD-810G. Технологията за охлаждане HyperCool се грижи процесорът и графичната карта да са охладени, с независими вентилатори за всеки чип. Докато те се въртят, специални анти – прахови тунели прихващат и насочват частиците извън лаптопа, за да предотвратят запушването на охладителната система.

Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ASUS представи на CES 2019 най-новите си геймърски лаптопи”

Leave a Reply