„Пожелай си!“ дари две ин витро процедури

Jan 23, 2019 Няма коментари by

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си!“. За пета поредна година тя направи възможна мечтата на две български семейства, като дари ин витро процедури. Тази година „Пожелай си!“ протече с позитивни послания по време на кампанията, а целта бе участниците да изпращат вдъхновяващи снимки.

На връх Бабин ден – денят на родилната помощ, „Пожелай си!“ сбъдна най-съкровената мечта на Пепа Грозева от гр. Пловдив. Броя на коментарите под нейната снимка, която изпрати за кампанията  са 5363. Безплатна ин витро процедура с включена стимулация ще получи и Таня Бончева от гр.Пловдив, която взе участие в благотворителната инициатива с позитивна и емоционална снимка в духа на коледните чудеса.

Снимките на победителите са качени в страницата на “Пожелай си!” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и Фейсбук профилите на лечебното заведение.

И тази година популярни личности също се ангажираха в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми – Деси Бакърджиева, Александра Петканова, Ева Веселинова, Ивета Григорова, Ива Екимова, Деси Зидарова и много други.

„Благодарим на всички участвали в „Пожелай си!. Винаги сме на разположение да предложим помощ от всякакъв хараткер на двойките с репродуктивни проблеми. Щастливи сме, че заедно успяхме да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на хората, които имат една истинска съкровена мечта“, коментират от клиника New Life.

Ето и реакцията на победителите, когато научиха новината, че печелят безплатни ин витро процедури от д-р Добринка Петрова-медицински управител на клиника New Life-Пловдив:

https://www.youtube.com/watch?v=afsBncBZemM&t=32s

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “„Пожелай си!“ дари две ин витро процедури”

Leave a Reply