Романтичен подарък за 14 февруари

Jan 31, 2019 Няма коментари by

Февруари е най-романтичният месец на годината, защото тогава отбелязваме Деня на любовта или известен още като Свети Валентин (14 февруари). Много хора предпочитат да свържат празника не само с любовта, но и с магията на виното. Какво е подходящо да подарим на любимия човек, особено ако той не е фен на празника?

Романтиката се крие в малките жестове на внимание, на интерес. На това, че си се погрижил да помислиш за някого. Подаръкът е форма на негласно изразяване на отношение. Да кажеш „Обичам те“ е лесно, но да го внушиш е трудно. И затова на помощ идват подаръците.

Освен всички плюшени котки, мечета, сърца в комбинация с бутилки скъпи вина, шоколадови бонбони, балони и други популярни подаръци, преди всичко е изненадата. Вашият партньор ще се зарадва повече на нещо, което няма да е очаквал да получи. Какво може да е то?

Романтична разходка до любимо място

Кой е казал, че всички подаръци трябва да са материални? Няма по-хубава изненада от пътуването! Ако и вашата половинка мисли така, изненадайте я с романтична разходка за двама!

Вечеря на свещи

Прекарайте една романтична вечер, посветена на любовта и виното – време, в което ще отпразнувате своите чувства. Подарете си една прекрасна романтична вечер в ресторант „Монтесито“. Опитайте от специалните вина и се порадвайте на празничната атмосфера, заредена с магията на романтиката. Повече информация за събитието можете да намерите на:

https://www.facebook.com/events/244695419764998/.

Елегантно бижу

Бижутата са класика в каталога с подаръци. Преди това обаче проучете какъв е вкусът на вашата половинка, какви бижута предпочита – цветове, материали, камъни. Зарадвайте я с бижу в красива опаковка с картичка за спомен!

Романтична фотосесия за двама

Снимките оставят спомен завинаги! Инвестирайте време в празнична фотосесия за двама, с която ще съхраните любовта си за бъдещето.

Споделено приключение

Скок с парашут, ски, гмуркане – всичко това оставя трайна следа и красив спомен от адреналина. Особено за хора, които обичат подобни изживявания. Зарадвайте вашата половинка с подобно приключение като подарък за Свети Валентин. Ако и вие обичате подобни неща, включете се – ще е забавно!

Секс и любов

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Романтичен подарък за 14 февруари”

Leave a Reply