Биляна Йотовска и Вили Боршукова влизат в „Училище за булки”

Feb 12, 2019 Няма коментари by
Можем ли ефективно да влезем във форма за сватбата? На какви физически упражнения трябва да наблегнем и как да се храним здравословно и балансирано? Кой е най-подходящият грим за сватбения ден и как косата да изглежда пищна, красива и изящна? На тези и много други въпроси отговарят най-успешният ни представител в категорията IFBB „Бикини Фитнес” и национално признатия коафьор и създател на салони Магама.
Тазгодишното издание на ексклузивната инициатива “Училище за булки”, организирана за четвърта поредна година от бутик Alfa Brides, ще изненада 15 селектирани късметлийки и ще им даде ценни съвети за сватбения ден. Специалното събитие ще се случи на 9-и март в Bulgaria Mall, етаж 2, където се намира софийският магазин на Alfa Brides. Топ-лекторът и фитнес-модел Биляна Йотовска ще даде на бъдещите булки ценни напътствия в областта на храненето и физическите активности, за да бъде най-важният ден в живота на младата жена наистина съвършен! Тя ще гостува в „Училище за булки”, сезон 4, на 9-и март, събота. Традиционно, с незаменими съвети ще се включи и най-популярния коафьор и специалист в косите и грима – Вили Боршукова от салони Магама, които са специалисти в поставянето на удължители за коса Great Lengths, Bulgaria. Тя и нейният екип ще помогнат на младоженките да се спрат на най-подходящите прически и макиаж за сватбения ден.
По време на „Училище за булки” в бутика на Alfa Brides, възможност да се срещнат с гост-лекторите за лична консултация ще имат само 15 младоженки. За да станат част от традиционния сватбен форум желаещите трябва да посетят Facebook страницата на Alfa Brides, за да се запознаят с условията за участие в кампанията. В миналогодишното издание на „Училище за булки” Емилия и Янис Куркутиади поканиха главния дизайнер на водещия бранд за haute couture в булчинската мода Justin Alexander – Томи Ментел. Творецът предизвика истински фурор сред бъдещите булки, които се редиха на опашка, за да бъдат консултирани лично от него. Специален гост на събитието бе поп-звездата Поли Генова.
Alfa Brides by Bridal House е за жените, които знаят какво искат и търсят!” – споделя управителят Емилия Куркутиади дни преди „Училище за булки”, сезон 4 да отвори врати и допълва „От близо 4 години ни познават като Bridal House. Опитът ни научи да сбъдваме целите и мечтите на жените, които знаят какво търсят, затова решихме, че е време да бъдем още по-смели в това, което правим. Вдъхновени от тази идея, задълбочихме развитието на нашата идентичност. Разширихме Alfa Brides с много любов за нашите клиенти от София и региона. Другият ни магазин се намира в морската столица – Варна. Компанията разработва концептуални сватбени събития повече от 10 години.”
Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Биляна Йотовска и Вили Боршукова влизат в „Училище за булки””

Leave a Reply