Как да изненадаме любимия за 14 февруари

Feb 13, 2019 Няма коментари by

Макар и често отричан от мнозина българи, Свети Валентин си остава един от най-популярните и обичани празници у нас през годината. На 14 февруари буквално на всеки ъгъл ще видите да се продават красиви рози, червени балони и много, много сърца. А да си намерите място в заведенията в Пловдив за вечеря, без да сте направили резервация, на практика е мисия невъзможна.

Ако все още се чудите как да изненадате любимия за Свети Валентин – имате още съвсем малко време. Може би следващите ни съвети ще ви бъдат от полза. Успех!

Романтична разходка из Културната столица Пловдив

Все пак живеем в Пловдив – Европейската столица на културата през 2019 година. А какво по-романтично от това, да се разходим под светлините на най-красивите места на нашия град? Със сигурност всеки от нас има своето любимо кътче, красотата на което да сподели с любимия човек. А нали точно това е смисълът на този празник – да усетим романтиката и любовта около нас! Така че просто се разходете из вечерен Пловдив под ръка с вашия любим и се наслаждавайте на звездите, светлините и времето, което сякаш е вечно във Стария Пловдив. Какво по-романтично от това, нали?

Вечеря на свещи

Да, мнозина от вас вероятно ще кажат, че идеята е доста изтъркана. Може и така да е, но някои неща наистина са непреходни. А и какво по-добро от това на празника на любовта да сте само двама с любимия? Няма нужда от кой знае колко престараване – бутилка хубаво вино, тиха музика и нещо вкусно за хапване. Ако не ви се готви – спокойно може да си поръчате храна за вкъщи. Имайте предвид обаче, че заради празника вероятно доставката ще се забави повече от обичайно, затова поръчайте малко по-рано, за да не развали чакането вашия празник. Свещите също са ваш добър помощник, когато става дума за романтични жестове. Купете няколко ароматни свещи, запалете ги, изгасете лампите и се отдайте на красивия момент.

Играйте игри, които да забавляват и двамата

Романтичната вечеря е едно прекрасно начало на празничната вечер, но какво да правите, ако възнамерявате да празнувате през цялата нощ? Единият вариант е да излезете на клуб и да танцувате, а ако сте домошари… може просто да останете у дома и да поиграете на нещо интересно. Може би вече е време да имате свое общо хоби в дългите часове, които прекарвате заедно в дома. Игри като „Монополи“ и шах винаги са харесвани, а в последните години като все по-предпочитано занимание в свободното време се превръща играта в някое от многото надеждни онлайн казина, които оперират у нас. Там шансът ви за печалба е много добър, а и може да се възползвате от бонусите, които игралните зали в интернет ви предлагат. А и какво по-забавно от това да поиграете заедно с любимия по време на празничната вечер и да го победите на онлайн ротативки или рулетка? Бъдете сигурни, че ще ви бъде безкрайно интересно и на двамата и може да се окаже, че точно това ще се превърне във вашето ново любимо хоби! Кой знае?

Букет цвета или кутия бонбони на работа

Това е изненада, която по-скоро мъжете биха направили на своите половинки. Но съгласете се – букет, изпратен на работното място, ще накара очите й да заблестят от вълнение, а и вие ще се издигнете много пред колегите й. За 14 февруари най-подходящите цветя са розите, но ако все пак любимата има свое друго любимо цвете, съвсем спокойно може да й подарите букет от него. Задължително добавете и картичка с кратко, но силно емоционално съдържание и бъдете сигурни, че изненадата ще бъде повече от приятна. Жените пък могат да изненадат половинката си с бутилка хубаво вино или шоколадови бонбони. С малко повече креативност самата вие може да сложите специално направен от вас любовен етикет на виното. Бъдете сигурни, че ще го плените с този ход!

Кратък любовен уикенд

Тази година Свети Валентин се пада в четвъртък, което малко ограничава възможностите за празничен уикенд. Но ако не сте затрупани от служебни ангажименти, не пропускайте шанса да избягате от сивото ежедневие дори само за една нощ. Лесно е – изберете си любимо или пък непосетено досега кътче от България и направете резервация. Ако карате ски – заложете на любимия спорт, само двамата. Ако пък предпочитате спа и топъл басейн – изборът ви е още по-голям, особено в региона на Пловдив. Дори само за една или две вечери, ще се насладите на празника и ще се разнообразите. Но каквото и да изберете за Деня на влюбените знайте едно – най-важното е не къде, а с кого ще го изкарате! Честит Свети Валентин!

Секс и любов

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как да изненадаме любимия за 14 февруари”

Leave a Reply