Adidas ZX 750 Woven – топ предложението на марката от серията Originals

Mar 13, 2019 Няма коментари by

Adidas ZX 750 Woven е невероятното предложение на емблематичната марка от серията Originals. Моделът добива все по-голяма популярност сред почитателите на Adidas. Главните причини са високото качество и достъпната цена, на която се предлага. Обувката по изключителен начин съчетава уникален външен вид с удобство. Изработена е от текстил и от други материали от високо качество. Крайният резултат е брилянтен външен вид и същевременно – максимално удосбтво.

Моделът Adidas ZX 750 Woven може лесно да бъде комбиниран с различни стилове на обличане. Това моментално ги прави отличният избор за всеки ден. Стелката е специално разработена по патентованата технология Eco OrthoLite, популярна най-вече с уникалните си функции. Тайната ѝ се крие в клетъчната пяна, от която е изработена. Благодарение на нея, въздухът пълноценно успява да циркулира около крака ви. С тази технология стелката успява да запази над 95% от дебелината си, независимо от продължителното време, през което ще ги ползвате. Моделът впечатлява и с патентованата си антимикробна формула, спомагаща за активна борбата с гъбички и бактерии, които са причина за миризмите в обувката.

Adidas ZX 750 Woven се предлагат в голямо разнообразие от цветове.

Външната част на маратонката е изработена от текстил и други материали, залагащи преди всичко на качеството. Вътрешността им е изцяло от текстил.

Омекотяването на средната част на ходилото е друга важна специфика на Adidas ZX 750 Woven. Това е сред най-важните ползи, които са свързани с използването на тези маратонки. Подметките са удобни и меки, осигуряват стабилност на ходилата и подпомагат за намаляването на умората в петите и пръстите, дори и напреженито в глезените при спортуване ще намалее. С тях тичането е още по-комфортно и безопасно. Доброто омекотяване помага за облекчаването и дори предотвратяването на болки в коленете и кръста. Adidas ZX 750 Woven подобряват цялостната функция на тялото.

Опората на тялото, която осигурява моделът, е нещо абсолютно задължително за хората, страдащи от плоскостъпие, най-вече в случай че са активно спортуващи. Маратонките предлагат изключително удобство, освен това те се грижат за правилната опора на крака и комфорта на стъпалото. Те са щадящи за краката и подобряват цялостната позиция на тялото.

Ако планирате да се сдобиете с нови спортни обувки, препоръчваме ви да обърнете внимание на предложението на Adidas. Много бързо ще се убедите в предимставата им!

Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Adidas ZX 750 Woven – топ предложението на марката от серията Originals”

Leave a Reply