Мембранната клавиатура от Genesis: Rhod 400 за най-капризните потребители

Mar 21, 2019 Няма коментари by

За всички, които си мислeха, че не може да има мембранна клавиатура на приемлива цена, Genesis доказва точно обратното, като създава иновативния продукт Rhod 400

Дизайнът на клавиатурата е укрепен с две алуминиеви катарами, като по този начин осигурява нужната издържливост на Rhod 400. И точно защото понякога може да се случи случайно да излеем вода или някаква друга течност, решението на дизайнерите на продукта е с проектирането на мембрана, която да защити останалите компоненти. Едновременно с това са проектирани специални отвори, които позволят на течността да изтича от устройството, като улесни процеса на сушене.

Комфортът на потребителя е от изключително значение за Genesis, точно за това клавиатурата трябва да е изключително удобна за ползване. Геймърите обичат сами да решават какво е най-доброто за тях и Genesis им предоставя възможността да персонализират позицията на клавиатурата със задните табове или да сменят местоположението със стрелките и WSAD. Не на последно място са и допълнителнителните функции, като мултимедийните клавиши или бързото преместване на пътя с функциите на клавиатуата.

Ghostbuster (Ловец на духове) фунцията помага за по сигурна игра. Понякога точно, когато играчът влезе в печеливша комбинация, която е на път да разбие врага му, точно в този момент системата не идентифицира един от ключоете, защото няколко клавиши са били натиснати едновременно. Благодарение на така наречената – Ghostbuster функция, която е част от характеристиките на Rhod 400 този проблем вече спира да бъде заплаха и гемърите могат спокойно да се наслаждават на играта си.

Rhod 400 е наслада за очите, перфектната мембранна клавиатура е практически функционална, удобна и издръжлива, но също така тя изглежда много добре. Оборудвана е с красиви LED сини, червени и лилави светлинни ефекти. Като осветлението може да бъде привключено от стандартния режим към режим „дишане“, което се характеризира с непрекъснатото привключване от един цвят в друг. Rhod 400 e създадена не само за геймъри.

 

За Genesis: От дебюта си на пазара през 2011 г., марката предлага висококачествени аксесоари за геймъри, непрекъснато разработва и подобрява своите решения, и обръща специално внимание на съотношението цена / качество. Надеждността и качеството на продуктите се потвърждават от множество тестове и отличия, присъдени от най-влиятелните медии, които пишат за технологии. Модерният дизайн, необичайната функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоарите, правят продуктите на Genesis предпочитан избор на геймърите в цяла Европа.

 

Продуктови характеристике:

– Механизъм на клавиатурата: мембранна

– Одветление: LED (синьо, червено, лилаво)

– Мултимедийни клавиши:12

– Водоустойчивост

– Anti-ghosting функции

 

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Мембранната клавиатура от Genesis: Rhod 400 за най-капризните потребители”

Leave a Reply