3 грешки, които масово се допускат при купуване на геймърски компютър

Apr 01, 2019 Няма коментари by

Има много неща, които трябва да знаете, преди да закупите компютър. А още повече грешки можете да направите при самото купуване на такъв.

Независимо дали разглеждате най-добрите геймърски компютри в plasico.bg или търсите другаде онлайн, това е сложен въпрос и труден избор. Разбира се, ако имате дебел портфейл, можете да проверите системните изисквания и да си купите първокласна машина, която отговаря на тези изисквания. Но ако приемем, че не разполагате с много средства, не е добра идея да се хвърляте така свободно върху най-скъпите машини на пазара.

Най-доброто, което можете да направите, е да помислите за компютрите с добра стойност, които балансират между цената и производителността. Ето какви грешки обаче не бива да допускате при покупката.

Купувате геймърски компютър, само защото изглежда готино

Тази грешка е доста подобна на идеята, че по-голямото или по-красивото е по-добро. Това не означава, че не трябва да купувате стилен компютър. Просто знайте, че всички визуализации на машината ще бъдат излишни разходи и трябва да бъдат последни по ред за вашето внимание. Ако искате солидна машина, помислете как да вкарате парите си в самата машина, а не във външния й вид.

Забравяте колко големи са игралните файлове

Когато избирате компютър или решавате да поставите устройство за съхранение, трябва да помните, че съвременните видео игри са големи. Някои дори могат лесно да надхвърлят 30GB.

Внимавайте много в това отношение.

Не планиране бъдещето

Игрите напредват бързо. Ето защо техният размер на файловете става все по-голям. Тъй като те напредват, изискват все повече и повече хардуер, който да ги управлява. Цикълът на ъпгрейд на игрални компютри може да бъде много по-бърз от този на конзолите като Xbox и PlayStation.

Последното нещо, което искате да направите, е да закупите компютър, а след това да откриете, че когато трябва да го надстроите, всъщност трябва да смените целия компютър. Така че бъдете добре информирани и не забравяйте, че правите една сложна и много важна покупка.

Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “3 грешки, които масово се допускат при купуване на геймърски компютър”

Leave a Reply