Промоционален Yu-Gi-Oh! Speed Duel турнир ще се състои през април

Apr 02, 2019 2 коментара by

Ако сте един от многото запалени играчи на Yu-Gi-Oh! Duel Links или просто сте фен на анимационните серии и искате да пробвате що е то Yu-Gi-Oh! дуел „на живо“ с оригинални карти, предстоящото Yu-Gi-Oh! Speed Duel събитие е точно за вас!

Само на 7 април от 12.00 часа, в рамките на Sofia Board Game Weekend 2019, в ЗАЛА 3 на НДК ще се проведе промоционален Yu-Gi-Oh! Speed Duel турнир. На него ще получите безплатно оригинална Speed Duel стартова колода (с пазарна стойност 19.90 лева), с която да премерите сили лице в лице с други играчи. Залогът е много забавление и още допълнителни награди!

Yu-Gi-Oh! Speed Duel турнирите се провеждат със същите правила както и Yu-Gi-Oh! Duel Links, което означава
• Бързи за усвояване правила и лесни за научаване карти
• 4000 жизнени точки
• 20 минути продължителност на кръга

Всеки участник ще получи на случаен принцип една от двете Speed Duel колоди – Duelists of Tomorrow Starter или Destiniy Masters Starter. Всяка от колодите съдържа в себе си 3 мини тестета от по 20 карти, с различна тематика и стратегия. Играчът избира с кое тесте желае да играе. Първата част на турнира ще бъде от три кръга, в които играчите ще играят един срещу друг. Всеки кръг ще се играе до две победи. След всеки кръг играчите могат да сменят тестето си, ако смятат че това ще им донесе по-голям успех.

След третия кръг играчите без загуба ще получат по един допълнителен безплатен пакет (booster) с карти от последното Yu-Gi-Oh! Speed Duel издание – Arena of Lost Souls. Те могат да ползват картите от него за да „подсилят“ тестето си, след което ще играят на плейофи с директна елиминация. Победителите от всеки кръг на плейофите ще получават по 1 допълнителен безплатен booster Arena of Lost Souls. Играта продължава докато остане само един непобеден играч. Той ще получи оригинална колекция Yu-Gi-Oh! Legendary Hero Decks! Освен това победителят и подгласника му ще получат комплект Golden Duelists протектори и кутия за съхраняване на карти.

Какво трябва да направите, за да подсигурите вашето участие:

• Запишете се на : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwj4CENf9FGZ5zgNBqDslddHbaC0TDjAwkd5QyOWtZw3e4dQ/viewform?fbclid=IwAR380AD8HlCocfWrhXYpmoYVG8URQ0vK0lh2oPnN9jjtmXGOwHaxckCtQ78

• Закупете билет за Sofia Board Game Weekend за деня на събитието – 7 април 2019

• Елате на време в зала 3 на НДК – турнирът започва точно в 12:00 часа.

Забележка: Поради естеството на турнира, на него няма да бъдат допускани играчи, които към момента играят активно Yu-Gi-Oh! TCG и/или Yu-Gi-Oh! Speed Duel, и които участват на официални турнири.

Boardgames, Gaming

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Responses to “Промоционален Yu-Gi-Oh! Speed Duel турнир ще се състои през април”

  1. Tony Wheeler says:

    Като се сещам до преди целият свят беше забравил японската анимация Yu Gi Oh а сега и турнири ще се проведат мога да напиша че във Япония 🗾 все още се гледа играе Yu Gi Oh Anime Japan 🇯🇵

  2. Tony Wheeler says:

    Иначе е яко

Leave a Reply