Международната агенция за дигитален маркетинг Перфомалис става партньор на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“

Apr 12, 2019 Няма коментари by

 

Двете организации ще създадат нови възможности за реализация в технологичния сегмент на студенти по Английска филология, Приложна лингвистика, Журналистика и други хуманитарни специалности

 

Маркетинговата компания Перфомалис е новият партньор на Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Сътрудничеството цели да скъси дистанцията между нуждите на бизнеса и висшето образование. То ще подпомогне учебното заведение в адаптирането на образователната и професионална подготовка към изискванията на технологичния бранш и в крайна сметка ще подобри възможностите за реализация пред неговите студенти.

 

„Партньорството с един от най-реномираните университети в България е част от дългосрочната ангажираност на Перфомалис към професионалното ориентиране на младите хора, търсещи реализация на българския трудов пазар след дипломирането си. Екипът ни ще съдейства на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ за постигане на съответствие между учебната подготовка и търсенето на квалифицирани кадри посредством стажантска програма, както и програма за млади специалисти без опит. Ще допринесем и с предложения за различни програми за следдипломно обучение, съобразени с тенденциите на пазара на труда и действащото законодателство в страната“ – споделя Галин Стефанов, съосновател на Перфомалис.

 

Компанията за дигитален маркетинг е пример за успешен международен бизнес, създаден в България със своите над 150 партньори от САЩ, Европа и Австралия. Като потребител на кадри от Филологическия факултет на ВТУ, тя ще предостави възможност на младите специалисти да направят първи стъпки в кариерното си развитие като писатели на уеб текстове на английски език, както и на повече от 20 други европейски и азиатски езици. Те ще имат активна роля в реални проекти, придобивайки знания и опит, необходими за бъдещата им кариера.

 

Участниците в програмите на компанията ще имат възможност да развият личностните си качества,  да придобият практически умения в реална бизнес среда и да приложат на практика придобитите в университета знания. В програмата могат да участват студенти от 3-ти и 4-ти курс, както и студенти в процес на завършване на квалификационна степен на специалностите:

 

  • Английска филология
  • Германистика
  • Романистика
  • Приложна лингвистика
  • Журналистика

 

Престижният център за образование и неговата подготовка на квалифицирани кадри е сред основните причини Perfomalis да избере Велико Търново за отваряне на своя втори офис в България през 2018 година. Компанията е основана само година по-рано след сливането на две маркетингови агенции от Варна и Стара Загора, съчетавайки техния общ опит от повече от пет години и ноу-хау в областта на маркетинга и PR кампаниите. От създаването си досега, Перфомалис дава старт на множество кариери в динамична и изключително конкурентна среда, насърчавайки креативността и иновативния подход към всеки клиент и проект.

 

За разработването и прилагането на своите маркетингови стратегии компанията разчита на иновативни методи и  гъвкав подход, основан на проучвания на пазара и прилагане на съчетание от различни практики от най-новите маркетингови модели. Като независима агенция, Перфомалис предлага персонализирани кампании за всеки един свой партньор, помагайки им да позиционират своя бизнес в онлайн пространството с разпознаваем и уникален облик. Екипът на компанията се утроява в рамките на само една година и днес тя разчита на  талантливи и креативни професионалисти в различни области на SEO и маркетинга за разработването на стратегии за световно известни марки.

 

Студентите от ВТУ, които се включат в програмите на Перфомалис ще имат възможност да придобият знания и умения в мултинационален екип от маркетинг специалисти, копирайтъри, дизайнери и програмисти. В процеса на стажа, студентите ще бъдат запознати с основни маркетингови модели, създаване на уебсайт, позициониране на бранд, похвати в създаването на уеб съдържание, както и последващото му оптимизиране посредством ефективни маркетингови инструменти. След завършването на стажа, участниците ще имат възможността да продължат кариерното си развитие в Перфомалис, където им е предоставена свободата и подкрепата да реализират оригинални идеи и прилагат иновативни подходи в  дигиталния маркетинг.

 

www.perfomalis.com

contact@perfomalis.com

 

School, Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Международната агенция за дигитален маркетинг Перфомалис става партньор на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“”

Leave a Reply