Младежкият дом в Самоков осъмна с кардинално нова визия и 100 нови стола

May 08, 2019 Няма коментари by

Професионалисти в столовете дадоха своя принос за обновяване на младежкия дом в Самоков, който буквално се преобрази за месеци.

Изключително важно за стимулиране на детските и юношеските творчески дейности и таланти е наличието на подходяща среда, която осигурява самочувствие и вдъхновяваща и здравословна атмосфера. Именно тези основни фактори бяха главната причина за основно реновиране на младежкия дом в Самоков, с подкрепата на проект „Красива България“ и Общината на Самоков.

Важен принос   в осигуряването на естетика и функционалност бе на специалисти по професионални столове от ChairPro, които консултираха проекта по отношение на подходящите мебели за сядане. Те доставиха 100 конферентни стола от  еко кожа за централната зала. Освен с красив дизайн, столовете разполагат и с отлични пропорции, създаващи комфорт, за да могат посетителите на младежкия дом и зрителите на представленията на децата да се чувстват комфортно и в добро здраве. Свободно стоящите столове позволяват пре-конфигуриране и гъвкавост, за да може да отговорят персонално на нуждите на различни представления и работа на децата.  Младежкият дом получи изцяло нова фасада, подменена дограма, съоръжение за  инвалиди, реализирано с подкрепата на Агенция на лица с увреждания, акустична настилка и ново осветление за централната зала и други.

На официалното откриване на обновения младежки дом специални гости бяха  кметът на Самоков Владимир Георгиев и архиерейският наместник отец Михаил Колев.

мебели по поръчка

Youth projects

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Младежкият дом в Самоков осъмна с кардинално нова визия и 100 нови стола”

Leave a Reply