8 невероятни истории, които напомнят, че „Ние сме животните”

May 15, 2019 Няма коментари by

Пред 150 души авторите на „Българите! Забравените постижения” припомниха защо трябва да се отнасяме с уважение към останалите животински видове на планетата.

Младият екип, който дебютира с уникалното издание „Българите! Забравените постижения”Делян Момчилов и илюстраторът Стен Дамянов – се завръща с ново вдъхновяващо издание, което припомня, че „Ние сме животните“.

Пред над 150 души, които уважиха премиерата на цветното илюстровано издание на 9 май от 19:00 ч, двамата превърнаха сцената на „Терминал 1” в арена, на която изправиха човека и животните едни срещу други и повдигнаха темата за експлоатацията над животните, изчезващите безвъзвратно видове и безразличието на повечето хора по тема, която засяга всички ни.

Талантливите NIYA & live band се превърнаха в гласа на осемте смели герои на книгата и понесоха публиката из лондонските улици, през Алпите, бруклинските гаражи и джунглите на Камбоджа под звуците на „This world”, „7 Nation Army”, „The Dogs days are over” и други.

Малко след като отговорният редактор на книгата Христо Блажев и пиарът на издателство „Сиела” Темз Арабаджиева представиха изданието (и своите котки), на сцената се качи Явор Гечев от фоданция „Четири лапи”, който искрено благодари на Делян Момчилов и Стен Дамянов за подкрепата на каузата и подчерта, че малко са хората, които биха се съгласили 1 лв. от всяко копие да бъде предназначен за операции на бездомни животни. Tака книгата ще се опита поне малко да допринесе за по-лек живот и за тях.

Може би единствените животни вън от кучета и котки, които внуците ни ще видят, ще бъдат в учебниците или в интернет… Само за последните 100 години човечеството е отговорно за изчезването на 60 процента от дивите животни по света…”, подчерта Делян Момчилов.

В „Ние сме животните“ ще откриете историите на осем смели животни, вдъхновили някои от познатите ни анимации и доказали, че  хората не сме единствените същества, които могат да изпитват емоции, да са смели и да носят добро. Прочетете ги.

 

Книги

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “8 невероятни истории, които напомнят, че „Ние сме животните””

Leave a Reply