Залози на тенис в Palmsbet

Jun 17, 2019 Няма коментари by

Palmsbet е сред най-добрите букмейкъри за залагане на тенис за български играчи. Сайтът предлага много възможности за залози на един от най-популярните спортове. В тази статия ще разгледаме видовете залози на тенис като вие може да разберете колко разнообразни пазари на този спорт има в Палмсбет.

На всеки тенис мач от Големия шлем, както и от различните ATP турнири, играчите могат да поставят залог за краен изход и победител в сет 1. Това са сред най-популярните залози на тенис в интернет. Палмсбет предлага също така залози за общо геймове в мача – Match Total. На тази опция вие може да залагате за над 22 гейма в мача, под 23 гейма, под 24.5 гейма и т.н. Разбира се на мачовете от Големия шлем линията за геймове ще бъде по-голяма, защото се играе във формат 3 от 5 сета.

Хендикап Гейма В Мача е друг популярен залог на тенис и вие може да пускате на тази опция в Палмсбет. Например тук може да заложите на фаворита да спечели с -2.5 гейма хендикап. Т.е. вашият залог ще бъде печеливш при успех с 6:4, 7:6 за вашия тенисист – той печели с 3 гейма разлика, както разбира се и при всеки по-убедителен успех, вие ще спечелите. Ако пък очаквате аутсайдера да се държи равностойно в мача, то може да заложите на +4.5 гейма за този тенисист. Така при поражение с 4:6, 4:6, вие ще направите печеливш залог.

В Палмсбет на тенис може да залагате и на опцията Първи Сет / Мач. Това е идеален залог за вдигане на коефициента на крайния изход на фаворита. Например вие може да направите залог, че даден тенисист ще спечели първия сет и ще бъде краен победител. Също така може да прогнозирате и обрат в мача – някой от тенисистите да вземе първи сет и да загуби двубоя.

Palmsbet предлага още много опции за залози на тенис, сред които Брой Сетове, Тайбрек В Мача, Точен Резултат Първи Сет. Също така вие може да залагате и за брой геймове в срещата на даден тенисист.  Ако пък обичате високите коефициенти, то имате възможност да направите залог Сет Да Завърши 6:0 Или 0:6. Например това може да се пробва в някой женски мач с изявен фаворит, тъй като е възможно това да се случи. Букмейкърът дава възможност да прогнозирате и дали даден тенисист ще спечели гейм в срещата.

Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Залози на тенис в Palmsbet”

Leave a Reply