Sofia Ring Mall пренася посетителите си в праисторически времена

Aug 16, 2019 Няма коментари by

Горещо е! Наоколо има кипариси и хвойна, чува се рев на непознати животни. Та те звучат … някак праисторически. В този момент виждате нещо огромно. Налага се да извиете вратовете си нагоре, за да го видите. Не, няма шега, това е … брахиозавър!

Всъщност не се намирате във филм, нито сте попаднали в дупка във времето, а сте в Sofia Ring Mall, където от 1 август насам се провежда интерактивно изложение на динозаври, динозавърски яйца и фосили. Вече от почти две седмици изложението се радва на огромен интерес от деца и възрастни.

Специални гидове развеждат посетителите из средата, която напомня онази епоха от живота на земята, когато континентът е бил само един, а върху днешните квартали са бродели неизмеримо огромни животни.

Посетителите се запознават с различни видове динозаври: със свирепия и интелигентен велосираптор, гигантския тревопасен брахиозавър и чудовището на всички времена – страховитият тиранозавър Рекс. Децата обогатяват знанията си за динозаврите, които са добили от енциклопедиите, а родителите ги придружават в незабравимото пътешествие в далечното минало и също научават по нещо ново.

Може да се потопите в магическото минало на гигантите, населявали Земята много преди човешкият род да я превърне в свой дом, от понеделник до петък между 13 и 21ч. и през уикенда между 10 и 21ч.

Цените на билетите за интерактивното изложение са по 10 лв. за единичен билет и 9лв. за група от 5 или повече души, а посещението за деца под 2 години е безплатно. Билети може да купите на място от касата на Fun Ring Park – етаж 1, до входа срещу IKEA.

Повече подробности за интерактивното динозавърско експо ще намерите на www.sofiaring.bg.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Sofia Ring Mall пренася посетителите си в праисторически времена”

Leave a Reply