HONOR представи нова гейминг стратегия и своя първи геймпад по време на Gamescom 2019

Aug 23, 2019 Няма коментари by

 

  • Аксесоари за игри, сътрудничество с разработчици и предварително инсталирани игри са в основата на стратегията
  • HONOR ще засили ангажираността към своите фенове-геймъри, които вече са 18% от общия брой потребители на бранда

 

 

HONOR, водещата марка смартфони, официално обяви своята нова гейминг стратегия по време на Gamescom 2019, включваща първия контролер за мобилни игри на бранда: HONOR GamePad. Водена от амбицията да усъвършенства мобилните игри с помощта на технологиите, е-спортовете и съвместните разработки, HONOR планира да продължава да се позиционира на челните места в индустрията за мобилни игри, като предлага мощни гейминг технологии в смартфоните си, иновативни аксесоари, планове за е-спортове и пряко сътрудничество с разработчици.

 

Повече от смартфон, повече от разработка, повече от игра

Като марка за младежите и младите по душа, HONOR ще изведе своята основна гейминг технология на следващо ниво, като насочи усилията си в 3 посоки: „Повече от смартфон, повече от разработка, повече от игра“.

 

Тази новина идва седмици, след като брандът стартира глобалните продажби на HONOR 20 PRO, който е изключително мощно устройство за геймъри. Оборудван със системата-върху-чипа Kirin 980, 4000 mAh AI-захранвана батерия, 8 GB RAM и 256 GB място за съхранение, устройството е наричано „геймърска машина“, способна плавно и удобно да възпроизведе и най-взискателната игра.

 

HONOR 20 PRO включва също GPU Turbo 3.0 – технология за оптимизация на игрите, която подобрява графиката, обработката и енергийната ефективност за 30+ игри. Заглавия като Arena of Valor, PUBG и т.н. се представят чудесно на HONOR 20 PRO при 60 кадъра в секунда (fps). Системата за охлаждане с графен поддържа дълготрайно и удобно игрово изживяване, дори и при продължителна игра.

 

Повече от игра: HONOR GamePad

HONOR вярва, че геймърите се нуждаят от нещо повече от смартфон, който да отговаря на техните гейминг навици. През втората половина на 2019 г. HONOR ще стартира продажбите на HONOR GamePad в Западна Европа. Аксесоарът ще позволи на геймърите да имат по-удобен физически контрол над мобилните игри. Геймпадът на HONOR има 6 бутона, свързва се към слушалките чрез Bluetooth и е оборудван с допълнителна батерия от 400mAh, която поддържа конектор USB-Тype-C, за да удължи още повече времето за игра. HONOR GamePad е съвместим с всички игри на пазара, поддържащи Bluetooth контролери. Конфигурацията на бутоните се извършва в приложение по време на самата игра.

 

HONOR Gamepad

 

Повече от разработкаHONOR предлага на младежите по цял свят най-доброто внедряване на технологии за игрови цели. При модела HONOR View20 брандът си сътрудничи с игрални студия за разработването на спортни игри с контрол чрез движения като Fancy Skiing и Fancy Darts, използвайки TOF 3D камера, която поддържа USB-HDMI връзка за по-пълноценно изживяване. За да стимулира създаването на още повече игри от разработчиците, HONOR ще си сътрудничи с избрани игрални студия и ще предостави API достъп за разработване на игри с такава технология.

 

HONOR View20 поддържа игри с контрол чрез движения чрез своята TOF 3D камера

 

Повече от играОсвен аксесоари и засилено сътрудничество с разработчици, HONOR ще осигури още по-добро игрово изживяване за потребителите, като предоставя предварително инсталирани игри, които извличат максимума от топ технологиите в бъдещите телефони на бранда. Папката „Gaming Arena“ (гейминг арена) ще предложи превъзходно игрово изживяване за притежателите на телефони HONOR.

 

Възможности за мобилни електронни спортове за геймърите по цял свят

Тъй като 18% от феновете на HONOR се определят като геймъри, HONOR проучва възможността да стъпи на арената за електронни спортове, като си партнира с популярни играчи и провежда състезания на международно ниво. Повече информация предстои да бъде обявена до края на 2019 г.

 

Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “HONOR представи нова гейминг стратегия и своя първи геймпад по време на Gamescom 2019”

Leave a Reply