Тита, Криско и Ицо Хазарта ще пеят заедно на Хелоуин

Oct 16, 2019 Няма коментари by

В навечерието на най-страховитата нощ в годината любимците на тийнеджърите Тита, Криско и Ицо Хазарта ще пеят заедно във Варна.

Хазарта ще изпълни новите си провокативни парчета „Гладен“ и „Браво“. Криско ще заложи на новите „Незаменим“, „Да или не“ и на големите си хитове, които редовно „чупят“ брояча на Youtube. Очакваме да го чуем и в дуета с Тита “Искам да бъда с теб”, а самата тийн сензация Тита ще изпълни за пръв път във Варна дебютния си сингъл от албума, който записва сега – „Първият човек“, но непременно и своята запазена марка – „Антилопа“.

Купонът в Grand Mall Варна ще започне още в 16:00 на 31 октомври, когато любими куклени актьори ще започнат да раздават лакомства и балони. Най-големите Хелоуин ентусиасти ще могат да се преобразят в страшни и ужасни образи в ателиетата на театралните художници, които ще се разположат на 2. етаж на мола срещу Хиполенд. А за да запечатат за спомен шокиращия си нов образ, всички гримирани и костюмирани ще могат да се снимат в специалния фото кът, изграден в стилистиката на смразяващия кръвта празник.

Точно в 19:00 на 31 октомври ще настъпи развръзката на чаканото с нетърпение от многобройните участници теглене на томболата за голямата награда на Grand Mall – новия автомобил Volkswagen Up. Щастливецът, който ще спечели колата-подарък, ще бъде изтеглен измежду всички участници в присъствието на нотариус.

Concerts

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Тита, Криско и Ицо Хазарта ще пеят заедно на Хелоуин”

Leave a Reply