Как да подредим обувките си, за да спестим място – Bazar.bg

Oct 16, 2019 Няма коментари by

Ако искате да си купите още много красиви, модерни и евтини дамски обувки в Bazar.bg, но не знаете къде да ги сложите, сега ще споделим с вас няколко съвета за оптимизиране на вашето пространство вкъщи. Опитайте ги и няма да съжалявате!

Независимо дали обичате да събирате маратонки или споделяте мъничко пространство със семейството, е напълно неизбежно да има повече от 20 чифта обувки, разпръснати из цялата къща. Докато някои държат всичко на рафт близо до вратата, има и такива, които слагат обувките си вътре в шкафове или в кутии зад вратите. За да избегнете хаоса и да се грижите за обувките си, е задължително да ги съхранявате и организирате правилно. Ако имате само малко пространство, с което да работите, мисленето извън кутията и предлагането на няколко самостоятелни решения също може да помогне. Ето 7 идеи, които ще ви помогнат да започнете.

1. Увеличете максимално гърба на вратата си

Гърбът на вратата на вашата спалня е основно място за съхранение. Освен да инсталирате куки, които да придържат вашите чанти, колани и шалове, можете да потърсите лек багажник за обувки, който лесно може да бъде инсталиран и в задната част на вратата. Организирайте ежедневните си обувки и може би някои от чехлите си в багажника, за да можете просто да вземете с цялата лекота на света това, което ви е необходимо, преди да тръгнете.

2. Закупете тънък стелаж, който можете да поставите във фоайето

Много от нас имат навика да оставят обувките до входната врата. Поддържайте тази част от дома чиста и гостоприемна, като поставите нисък, тънък рафт, на който можете да съхранявате вътрешните чехли и да оставите обувките, които сте носили за деня, за да можете да се преоблечете, преди да влезете вкъщи.

3. Изберете монтирани на стената тънки единици за съхранение

Единиците за съхранение често са използвани за организиране на обувки и чанти. Изберете пространства за съхранение, спестяващи място, които ви позволяват да поддържате елегантната привлекателност на своето пространство. Тъй като те могат да приемат само по няколко чифта, може да искате да ги резервирате за двойки, които носите по-често.

4. Инвестирайте в здрави пластмасови контейнери.

Всички сме запознати с онези пластмасови многослойни чекмеджета, които често виждаме в магазиние. Тези универсални задължителни материали могат да се използват при съхранение на дрехи, вещи за готвене и други вещи. Защо не ги използвате за съхранение на сандали и чехли например? Направете го по двойки – съхранявайте любимите си един до друг, за да увеличите максимално пространството.

5. Изберете многофункционални мебели

Дрехите за съхранение и пейки с тайни отделения за съхранение са често срещани в момента. Можете да поставите такава във фоайето, за да организирате любимите си обувки, като същевременно ви се предоставя място, където можете да седнете и да се отпуснете, преди да излезете от дома си.

6. Помислете за монтиран на стената шкаф

Макар и доста подобни на гореспоменатите тънки складови единици, тези шкафове предлагат повече място, така че можете да държите всичките си обувки на едно място. Изберете шкаф с най-малко четири нива, така че да можете да ги организирате според типа – задайте отделение за маратонки, за токчета, за сандали и други подобни. Ако живеете със семейството си, всеки член може да получи отделение, за да се избегнат неправилно поставени обувки. Можете също така да се забавлявате с етикети на всеки, за да му придадете изискан и личен стил.

7. Рафтовете все още са най-добрите ви залози

Вярвате или не, можете да имате рафтове от пода до тавана в малко пространство. Дори един рафт ви позволява да държите всичко в един команден център, докато създавате илюзия за по-високо пространство. Ако имате една стая, която можете да резервирате, можете да я превърнете в склад за съхранение, пълен с рафтове и конзоли, така че да имате свой собствен гардероб.

Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как да подредим обувките си, за да спестим място – Bazar.bg”

Leave a Reply