Свободни и топли дамски пуловери за зимата от Ree.bg

Nov 11, 2019 Няма коментари by

Едно от основните неудобства на прилепналите дрехи е, че предизвикват лесно изпотяване. Това е изключително неприятно преживяване за всяка една жена, особено през зимата когато всички са облечени с дебели и топли блузи и пуловери. Затова, тази зима ще е по-различна, защото на мода са свободните и широки модели дамски пуловери. И за да Ви улесним още повече в избора, ще Ви представим три модела топли дамски пуловери от ree.bg, подходящи за зимния сезон.

Като цветова гама, този сезон се отличава с богата наситеност на дрехите с контрастни цветове. По традиция, водещи модната тенденция са дамските дрехи и дамските пуловери не отстъпват по това. Топлият дамски пуловер в контрастни цветове е на големи райета в различни комбинации от ярки цветове – зелено и розово, червено и розово и др. Кръглото деколте и дългите ръкави са едно от предимствата на модела, защото те дават свобода на движението и нужното удобство. Пуловерът се предлага в пет различни разцветки, а като размер – от S до 3XL.

Ако си падате по по-шарените модели, дамският модерен пуловер с контрастни цветове има меко и нежно излъчване в розово, светлокафяво, бежово, сиво и бяло на райета. Дрехата се предлага в почти всички размери – от S до 3XL, което я прави достъпна за всички. Освен това, този модел е доста широк като дизайн, което го прави невероятно удобен за носене, дори и от по-закръглените дами. Всъщност, това е една от многото свободни дрехи предлагани в сайта на ree.bg.

Нека не забравяме и моделите с ръкави тип „прилеп“. Те също са доста удобни и освен това са и ефектни. Пример за ефектна дамска дреха с ръкави от този тип е плетения дамски пуловер от ree.bg. Той се предлага в три различни цветови комбинации, но по-впечатляващ е самия дизайн на дрехата – диагонални райета и имитация на пух в гръдната част на дрехата в комбинация с О-образно деколте, което позволява носенето на аксесоари като колиета и чоукъри.

Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Свободни и топли дамски пуловери за зимата от Ree.bg”

Leave a Reply