Онлайн магазинът Dressmania.bg започва да предлага дрехи под наем

Nov 19, 2019 Няма коментари by

 

Уникална за българския пазар абонаментна услуга за наем на дрехи, обувки и аксесоари започва да предлага електронният магазин Dressmania.bg. Сайтът съществува от 2008 г. и се отличава с качествени продукти от европейски доставчици и високо ниво на обслужване на клиентите си. А новото е, че от скоро потребителите на модния уебсайт могат да наемат всеки един от неговите артикули срещу фиксирана месечна цена и по този начин да поддържат стила си винаги модерен и разнообразен.

 

“Бъдещето е на икономиката на споделянето и доказателство за това е появата на все повече сайтове за споделяне на недвижими имоти, коли, време и какво ли още не. Този модел има огромни предимства както за компаниите, така и за потребителите, които спестяват средства, а получават достъп до качествени продукти. Не на последно място той е много по-устойчив и екологичен. Решихме да се включим в тази тенденция с новата услуга за наем на дрехи, обувки и аксесоари” – споделя Катя Сотирова, основател на уебсайта Dressmania.bg.

 

Новата услуга има няколко основни предимства, сред които е възможността потребителите да се обличат разнообразно и по последна мода без да харчат значителни средства за това. Взимането на костюм или официална рокля под наем е идеално решение при посещение на фирмено парти, сватба, кръщене или при правене на професионална фотосесия. В ежедневието модният сайт помага на своите потребители да са винаги подходящо облечени, дори и при смяната на сезоните и честите промени на времето. В същото време на клиентите на услугата за наем не им се налага да трупат ненужни дрехи в гардероба си, които по-късно ще изхвърлят без дори и веднъж да облекат. По този начин моделът на споделяне е в противовес на консуматорския модел на постоянното купуване на все повече и повече, които пълнят гардеробите, без реално да се ползват.

 

Всеки, който иска да наеме дрехи, обувки или аксесоари от Dressmania.bg, може да го направи бързо и лесно. Всичко, което е необходимо, е да си избере подходящ план, включващ месечен наем на 4, 8 или 12 продукта. Наемателят получава избраните продукти срещу заплащането на депозит и месечна такса. При желание в края на наемния период клиентът може да закупи взетите под наем дрехи на преференциални условия.

Slide, Дрешки, Красота

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Онлайн магазинът Dressmania.bg започва да предлага дрехи под наем”

Leave a Reply