Необходимост ли е детският смарт часовник

Dec 09, 2019 Няма коментари by

Смарт часовниците отдавна вече не са просто миниатюрни средства за показване на точен час и дата. Добрата новина е, че вече значително улесняват живота ни и се грижат да бъдем здрави. Дори вече има детски модели с Bluetooth, GPS, камера и т.н. Нека видим по какъв начин би бил полезен на Вашето дете и какви са неговите възможности?

Трябва ли да купим смарт часовник за нашето дете

Абсолютно препоръчително е в днешно време поради няколко причини. Детският умен ръчен помощник ще Ви позволи винаги и по всяко време да знаете, къде се намира детето Ви. Това е възможно благодарение на вградените Bluetooth, GPS и камера. Така ще можете да се обадите или дори да чуете какво се случва наоколо. 

 

Вече няма да се притеснявате, че може да изгубите детето си из тълпата защото, посредством Вашия смартфон, можете да видите с висока точност къде се намира то. Това е възможно, благодарение на развитите днес камера, Bluetooth и GPS технологии. Достатъчно е само да изтеглите и инсталирате на своя умен телефон определено приложение, да синхронизирате детския смарт часовник с него и готово! Нека видим обаче какви са останалите му възможности?

Какви функции притежават

Освен гореописаното, този малък умен детски смарт часовник може да предложи още куп полезни функции, като:

  • измерване на сърдечна дейност;
  • измерване на множество здравни показатели;
  • вграден фитнес треньор, даващ различни съвети за здравословен начин на живот;
  • GPS навигатор и проследяващ компонент;
  • камера за заснемането на незабравимите моменти;
  • Bluetooth за бърза синхронизация със смартфона.

Водоустойчиви ли са

Задължително, днес всеки детски умен смарт часовник е оборудван с водо- и прахо-защита. Тя се обозначава с индекса IP и определено число отпред. Например, IP68 е най-високият индекс за водоустойчивост, позволяващ пълното потапяне на устройството до определена дълбочина за конкретно време. Друга по-нискостепенна защита пък позволява само напръскване на детския умен помощник, без да се мокри. Важно е при избора този индекс да се взема под внимание и условията, в които мъникът ще използва джаджата.

Лесно ли се борави със смарт часовник

Детски смарт часовници във 4sales.bgЗа този тип устройства е разработена специална мобилна операционна система, до голяма част осигуряваща почти идентични със смартфона функции. Тези джаджи имат интуитивен софтуерен интерфейс и тъчскрийн цветен дисплей, предоставящ уникална картина и възможности за работа с камерата. Също са налични и няколко хардуерни бутона за отлично взаимодействие, Bluetooth и GPS така че със сигурност няма да имате проблеми с работата.

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Необходимост ли е детският смарт часовник”

Leave a Reply