Зад кулисите на Народния театър “Иван Вазов”

Dec 11, 2019 Няма коментари by

10 от най-влиятелните българи в онлайн пространството получиха ексклузивна възможност да заснемат тайните невероятни кътчета на Народен театър „Иван Вазов“, като част от организираните турове „Зад завесата“. Гостите надникнаха в гримьорните на най-обичаните български актьори и се докоснаха до декорите на емблематични за театъра представления. Водени от интригуващите разкази на актрисата Гергана Змийчарова, те имаха възможност да открият и заснемат скрити места, до които само трупата на Народния театър има достъп – репетиционните, кътчетата за „чакащи“ актьори, „играещите“ костюми и реквизити, улицата с декорите.  Фото турът за инфлуенсъри е съвместна инициатива на Canon България и най-голямата българска театрална сцена.

 

В началото на месец ноември една от най-емблематичните културни институции у нас – Народният театър „Иван Вазов“ стартира разходки „Зад завесата“. Затова Canon България покани и насърчи известните имена в българските социални мрежи да споделят изживяването си зад кулисите на театъра със своите последователи и да популяризират магията на сценичното изкуство.

 

Туровете се провеждат всеки понеделник и са отворени за всички любители на театъра, които предварително са закупили билети от касите или онлайн.  В сезона, в който отбелязва 170-годишнината от рождението на своя патрон Иван Вазов, най-голямата театрална сцена започна да разкрива част от тайните, които зрителите не могат да видят по време на представления.

 

„Като представител на компания световноизвестен доставчик на фотографска техника аз съм щастлив, че ставаме част от тази инициатива. Даваме начало на дългосрочно партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ и сме готови за още смислени съвместни кампании“, коментира Дончо Нешев, маркетинг мениджър на Canon България.

Научете повече за редовните разходки зад кулисите на театъра на https://nationaltheatre.bg/bg

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Зад кулисите на Народния театър “Иван Вазов””

Leave a Reply