Как да възбудим жена – съвети от Cleopatra

Dec 19, 2019 Няма коментари by

Можете да намерите ключа към женското удоволствие, ако научите изкуството на възбудата. И тези, които смятат, че три целувки точно под кръста ще решат проблема, ще бъдат изненадани, тъй като механизмът на женското желание е много по-сложен.

Има логичен процес за възбуждане на жена.

Поставянето на ръка веднага върху гениталиите е грешка. В разговор с жена можете да поставите длан на ръката или да изместите кичур от косата й. Ако дамата не иска да продължите, тогава тя ще се опита да се дистанцира. Но липсата на съпротива е първата врата, отворена към света на удоволствието. Впоследствие докосването става недвусмислено – прегърнете я през кръста, погалете шията, докоснете долната устна. Подобни действия възбуждат жената, особено ако има взаимна симпатия.

Способността да се говори с очи е присъща на жените. Но мъжете трябва да научат това изкуство. Ако умело съчетавате невербални знаци, комплименти и тактилен контакт, ще си прекарате чудесно.

Ако искате да видите пламнал огън в очите на жената до Вас, винаги трябва да се стараете на 100%.

Постепенно и непринудено

Жените са много чувствителни към психологическата ситуация. Преди да се съблече, тя трябва да бъде правилно отпусната преди това. Нуждае се от спокойна атмосфера, подправена с аромати, приятна температура, тиха музика и нежни ръце. 

Масажът е най-добрият начин да започнете игра в леглото. Няма нужда да бъдете професионалист в тази област. Простите движения на ръцете по гръбначния стълб с масажно масло отпускат не по-малко, отколкото в СПА центъра.

Съвременната жена е в непрекъснато движение. Работа – дом – готвене – хобита – деца. Трябва да й се даде възможност да си отдели време. Само тогава тя ще бъде пропита с магията на вечерта и ще си позволи да бъде жена в пълния смисъл на думата. Бавни, нежни и съблазнителни целувки ще предизвикат вълнение в долната част на корема, без да е необходимо да бъркате под бикините. И ако отделите повече от 5 минути за това, ще останете изненадани от резултата.

Познаване на територията

Сексът е наука, която изисква не само практика, но и задълбочено проучване на характеристиките на женските ерогенни зони. Всъщност, в допълнение към основните – клитора, зърната и вагината, тялото има поне дузина скрити области с повишена чувствителност. 

Печеливши опции за стартиране на процеса на възбуда: шия, гръб и уши. Тези зони могат да бъдат изследвани с леки движения – пръсти, устни. Всяка жена е индивидуална. Затова трябва да се търси ключът към възбудата, докато се изследва всяко „кътче“.

При някои дами гърдите са много по-чувствителна от клитора, така че е по-добре да започнете с тези прекрасни части от тялото. Зърната могат да се целуват, да се докосват с пръсти – основното е да следите реакциите на партньора. Затаеният дъх е добър знак. И ако зърната се втвърдят и се увеличат – тогава сте на прав път.

С клитора нещата са малко по-сложни. Всяка дама има физиологични характеристики, така че при някои този орган е свръхчувствителен, а при други изисква активни ласки. Но винаги трябва да започнете да докосвате нежно, докато наблюдавате реакциите на тялото. Ако жената се опита да кръстоса краката си и да премине към полов акт – най-вероятно, ласките на клитора й са вече неприятни за нея. Това е повод за промяна на тактиката.

Медикаменти и народни средства за възбуждане на жените

Хапчетата за повишаване на либидото се основават на едно просто действие. С тяхна помощ се получава приток на кръв към интимните области, което води до бързо и мощно възбуждане. Въпреки това, трябва внимателно да прочетете инструкциите, така че вместо “гореща” жена да не получите спяща мадама със стомашни проблеми.

Ако не искате да използвате изкуствени стимуланти, можете да прибегнете до други трикове – продукти и миризми. Стридите, бадемите и целината имат естествено стимулиращ ефект. Но свещи с аромат на канела, роза, сандалово дърво или портокал не само ще Ви качат на романтична вълна, но и ще помогнат на жената да се отпусне и да се потопи в океана на удоволствието.

За да можете да възбудите жената, трябва да я опознаете. Зрелият мъж знае, че всеки ден, всеки сексуален контакт е още една възможност да се открият нови източници на удоволствие и за двамата. Ще дойде време, когато тялото й ще отговори на всяко докосване като перфектно настроено пиано.

“Всяка една жена може да бъде възбудена” – споделят от секс магазин Cleopatra.

Секс и любов

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Как да възбудим жена – съвети от Cleopatra”

Leave a Reply