Три рокли, с които ще блеснете в празничната вечер

Dec 20, 2019 Няма коментари by

Готови ли сте за празниците? Остават само още няколко дни и затова е време за започнем да мислим за подготовката им? Ако си останете у дома, какво ще бъде менюто, как ще организирате трапезата, каква ще бъде елхата. А подаръците? Помислихте ли и за тях? Ако вече сте ги купили, отделете време и ги увийте в красива хартия, защото, нали знаете, вълнението от получаването му се крие в опаковката?

А може би ще изкарате празника у приятели? Подгответе им вкусен десерт, с който да ги изненадате. Пай, чийзкейк или малки кексчета, украсени с пухкав крем, са само малка част от изкушенията, с които може да ги изненадате.

Или пък може да идете на ресторант. Какво по – хубаво нещо от посрещането на празника в изискана и стилна обстановка, в която да ви обгрижват и да се грижат за вашия комфорт.

Какъвто и да е вашият избор, едно е сигурно. Ще трябва да се сдобиете с красив и стилен тоалет, с който да блеснете и да се превърнете в кралицата на вечерта. Ето защо от онлайн магазина за дамска и мъжка мода Dressmania ви предлагат няколко идеи за официални рокли, от които може да изберете.

Изискана рокля с червена дантела Esther – тя е много елегантна, със светла основа и черна дантела, без ръкав и силует описващ тялото. Направена е от полиестер и се предлага в стандартни размери.

Разкроена дантелена рокля Mayaadi в тъмносиньо е с разкроен дизайн в полата и ръкавите. Роклята е с полиестерна подплата, от еластан и полиестер. Предлага се в стандартни дамски размери.

Многопластова шифонена рокля Mayaadi в сив цвят е стилна и същевременно атрактивна, подходяща за празнични поводи. Моделът е с полиестерна подплата и пластове от шифон, конфигурирани в интересни вълни. Отличава се с фееричен шифонен ръкав, полуизрязан гръб и дискретен цип на гърба, с дължината е над коляното. Роклята има опушено кафяв нюанс.

Вече имате няколко предложения за празничната вечер. Просто влезте в dressmania.bg и направете вашия избор.

Slide, Дрешки

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Три рокли, с които ще блеснете в празничната вечер”

Leave a Reply