Какво представляват бебешките колички 3 в 1

Aug 09, 2020 Няма коментари by

Изборът на превозно средство за вашето съкровище понякога е доста труден. На пазара се предлага широко разнообразие от модели с различни характеристики. Рая Тойс предлага бебешки колички  3 в 1, които ви осигуряват всичко необходимо по отношение на превозното средство на вашето дете – от кош за новородено, до седалка, която да използвате когато то порасне. Комбинираните модели също спестяват време и пари, защото купувате всичко наведнъж и често това ви излиза по-изгодно.

 

Какво включват комбинираните модели

 

Те са универсално средство за транспорт на вашето бебче. Често се характеризират като колички 3 в 1, защото в комплекта се включва кош зановородено, когато детето е още малко, седалка, която да използвате когато детето вече може да стои седнало или по-рано ,ако има напълно легнало положение и столче за кола. Столчето за кола можете да местите в колата, когато пътувате или да го използвате, когато сте на разходка с количката. На практика, върху металната конструкция на количката, можете да закрепите всички гореизброени части лесно и удобно. Заради своята функционалност, клиентите на Рая Тойс все повече предпочитат този модел. Комбинираните бебешки превозни средства са изработени от висококачествени материали и притежават колани, които да защитават вашето бебе. Често в комплектите им ще откриете аксесоари, които да направят престоят на вашето дете вътре удобен, а разходката –  приятна за вас.Така всеки елемент сам за себе си дава максимален комфорт за детето и със сигурност е по-добрия вариант от трасформиращият се на седалка кош. 

 

Какво съдържат моделите 3 в 1

 

Те са едни от най-търсените и предпочитани продукти на пазара. Това няма как да не е така, защото включват всичко необходимо за разходки през цялата година и и са изключително функционални. Комплекта включва:

  • Зимен кош – наричаме го още кош за новородено. Той осигурява най-голямо удобство на вашето ангелче, докато е още съвсем малко. В същото време, то се чувства сигурно и защитено вътре. Изработени са от равно и твърдо дъно, което осигурява правилно ортопедично развитие, както и високи стени, които допринасят за пълни комфорт на бебето и то се чувства защитено от всички външни фактори;
  • Кошница или по-правилно столче за кола. Най-важния продукт, защото осигурява сигурност на пътя за така крехкото бебче, дава ви мобилност, защото лесно го поставяте от колата-директно на шасито на количката и се ползва по-дълго от коша -до 18 месеца. С помощта на кошницата можете да отидете спокойно да напазарувате, да отидете в мола или на кафе, след което бързо да я преместите в колата и да продължите по пътя към вкъщи; Освен това вече е задължително , когато вземете бебчето от родилното това да става със столчето за кола. То служи и като шезлонг-люлка  в къщи. За да успокоим родителите, които се притесняват, че детето не може да стои дълго в нея заради чупката, която се налага за безопасността в колата, ще им предложим допълнителна приставка или направо разтегателно столче, което дава напълно легнала позиция.  
  • Летен кош – определяме го още като седалка. Можете да използвате седалката от периода, когато вашето бебче не на шест месеца или по-рано ако седалката има напълно легнала позиция до достигане на година и половина или повече, в зависимост от нуждите . Седалката прави разходката приятна, детето има видимост, мама се чувства спокойна, заради стабилната конструкция и приспособленията за обезопасеност.

Като съвет към родителите Рая Тойс казва, че е важно количката, която избирате да бъде удобна ,практична и качествена – освен за малчуганите, така и за вас. Тя трябва да е снабдена с удобна чанта или голям багажник, в който да можете да съберете цялата козметика за бебе, която може да ви е нужна по време на разходка.

Бъди в час!

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Какво представляват бебешките колички 3 в 1”

Leave a Reply