Бойни изкуства и много рок застават зад каузата „Спаси живот!“ за автомобилния състезател Георги Караджов

Feb 07, 2020 Няма коментари by

 

 

Тази неделя в читалище Цар Борис 3 на ул. Клокотница, 09.02., oт 17:00 часа, ще се състои концертът „Приятели за Жоро“, чиято цел е да се съберат част от средствата, необходими за лечение и рехабилитация на автомобилният състезател Георги Караджов. За манипулациите са необходими над 60 000 лева, а концертът е само част от инициативите, които приятелите му провеждат. В момента тече и онлайн базар, наречен “Да Помогнем На Жоро”, където всеки желаещ може да дари или купи вещи в негова подкрепа.

 

Феновете на хубавата музика и хората, провокирани от човечната кауза ще послушат рок със свежата рок банда Nana & The Gang, ще се върнат назад към корените си със спиращите дъха изпълнения на момичетата и момчетата от ансамблите „София 6“ и „Български огън“, ще се посмеят от сърце със стендъп изпълненията на Надя Брайт и ще се завихрят в етно-ритъма на танца с Надежда Тодорова и магията на „Дари и приятели“. Музикантите от Камен Кацата бенд също се включват в каузата със страхотни акустични изпълнения, а децата от Айкидо клуб „Запад“ ще потопят зрителите в света на японските бойни изкуства.

 

През 2018 г.  Георги е диагностициран с рак на стомаха и хранопровода, претърпява операция и петнайсет курса химиотерапия,  а в последствие и лъчетерапия. В момента се лекува в клиника в Истанбул.

 

Билети могат да се закупят на място на цена 10 лева. 100% от приходите са за лечението на Георги Караджов.

 

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА НА ГЕОРГИ КАРАДЖОВ

IBAN: BG14UBBS80021089059940

 

Concerts, Music

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Бойни изкуства и много рок застават зад каузата „Спаси живот!“ за автомобилния състезател Георги Караджов”

Leave a Reply