Logitech представя ново решение за видео стрийминг за вашето домашно студио

Feb 12, 2020 Няма коментари by

Днес Logitech представи Logitech StreamCam – нова уеб камера, проектирана за стриймъри и създатели на съдържание. StreamCam предлага 1080p/60 fps видео, USB-C връзка и гъвкави опции за монтаж. StreamCam е дори още по-мощна, когато се използва съвместно с Logitech Capture. Capture отключва възможностите на StreamCam, които автоматизират експонирането, кадрирането и стабилизацията, така че творците да се фокусират върху създаването на най-доброто съдържание.


„StreamCam е създадена за съвременните артисти и им позволява по-лесно от всякога да споделят своята страст със света,“ каза Delphine Donne-Crock, Директор на направлението „Creativity and Productivity“ в Logitech. „Видеото се превърна в основен начин за изразяване на хората и ние разработваме продукти, които им помагат да създават забележително съдържание.”
StreamCam, при използване със софтуера Logitech Capture, е идеална за стриймване през YouTube, Facebook, Twitch, Instagram и др. Тази мощна комбинация предлага възможности като:
* ● Лицево разпознаване с умен фокус и експониране, които ви помагат да изглеждате чудесно във всяко видео.
* ● Интелигентно кадриране с изкуствен интелект, така че винаги да сте видими.
* ● Стабилизиране на изображението за осигуряване на плавно видео.
* ● Full HD вертикално видео – перфектно за гледане в Instagram и Facebook истории на мобилни устройства.
* ● Стерео и двоен моно звук настройка за запис в зависимост от предпочитанията.
StreamCam се поддържа още от XSplit и Open Broadcaster Software (OBS).


Logitech StreamCam – цена и наличност
Logitech StreamCam, която се предлага в бял или графитен цвят, ще бъде налична в началото на април на Logitech.com и други онлайн и физически магазини на препоръчителна крайна цена от 309.99 лв. с ДДС.
Обновяване на софтуера Logitech Capture
С представянето на StreamCam ще бъде пусната обновена версия на софтуера Logitech Capture за текущи клиенти с добавена поддръжка на бета версия на macOS. Новата версия ще включва възможности като Dark Mode, обновени сценични ефекти, текстови надписи върху видео на живо и други. Logitech Capture е достъпен без заплащане на Logitech.com.
Най-добрите продукти в класа за вашето стрийминг студио
Независимо дали сте набиращ популярност или вече утвърден създател на съдържание, Logitech и нейната фамилия от марки предлагат разнообразие от решения за вашите нужди. StreamCam се присъединява към набор от продукти за артисти, включително наскоро обявения Yeti X от Blue Microphones. Можете да намерите повече информация за стрийминг решенията на Logitech, да видите професионални съвети за стриймване и запис и да получите вдъхновение за това как да отведете вашето съдържание на следващото ниво на logitech.com/streaming.

Lifestyle, Videogames, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Logitech представя ново решение за видео стрийминг за вашето домашно студио”

Leave a Reply