3 документални филма за спортни залози, които трябва да гледате

Feb 25, 2020 Няма коментари by

Ако е дошло време да почивате от спортните залози, можете да се насладите на няколко прекрасни документални филма по темата, за които ще отворим дума в тази публикация. В тези филми се разказва за всичко, което се случва в света на залаганията, като Вие със сигурност можете да си извлечете поуки или просто да се забавлявате гледайки тези продукции. Ако пък ви е омръзнало да депозирате средства и искате просто да поиграете любимите си хазартни игри, може да посетите сайта CasinoRobots.com, който предлага богато разнообразие от безплатни игри.

Fantasy Sports Gambling от Frontline

 

Във филма се разказва за подземния свят на спортните залози и в частност на хазартните игри с фентъзи сюжет. Епизодът е с трайност един час, а в него ще видите как нелегалните залагания са донесли буквално милиарди долари на индустрията. Вие ще можете да видите интервюта с прокурори, залагащи играчи, регулатори и други. Не на последно място ще разберете как някои печелят на чужд гръб предлагайки фентъзи спортни залози. Филмът може да се намери в Youtube.

Животът на линията (Life of the Line)

 

Life of the Line е документален филм, който се ражда през 2013 година. В него се разказва за най-великите играчи в спортните залагания. Зрителите могат да видят и чуят коментари за залагането на спорт от небезизвестните имена Теди Кевърс, Джей Корнегай, Ерин Райнинг и още много. Филмчето го има в Youtube и е с продължителност 52 минути. В него участват истински професионалисти в залаганията, журналисти и радио водещи. Желаем Ви приятно гледане. 

The Best It

 

Поредният добър филм за хазарт, който можете да гледате. Филмът анализира животът на големите играчи – Алън Дворкис, Алън Денкенсън, Лем Банкер и Кен Вайцнер. Професионалните играчи говоря за рисковете от залагането, невероятните обрати, печалбите и всичко най-интересно. Неприятен факт е, че Кен Вайцнер, се самоубива една седмица, след като епизодът е излъчен. Причината за самоубийството му са тежки загуби по време на мартенската лудост. И този документален филм може да се намери в интернет и да се гледа безплатно от зрителите.

Спорт

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “3 документални филма за спортни залози, които трябва да гледате”

Leave a Reply