Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри езиковите си умения

Mar 23, 2020 Няма коментари by

 

Българската платформа за езиково обучение Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри своите езикови умения. В условията на пандемията от новия коронавирус COVID-19 екипът на платформата е съпричастен с усилията за ограничаване движението и събирането на хора и предоставя една добра възможност за ползотворно прекарване на времето у дома.

 

“Настъпиха сложни времена, в които е изключително важно да ограничим своите контакти на живо и да прекараме колкото може повече време у дома. Това обаче не е нужно да става за сметка на нашето изгубено време. С екипа на Worddio решихме да направим престоя вкъщи с една идея по-ползотворен. Това е чудесна възможност да започнете да учите език или да си припомните езика, който вече сте учили” – споделя Иван Манев, основател на платформата.

 

Worddio е сред най-бързо развиващите се мобилни приложения за езиково обучение в света. Към момента то е инсталирано от жители на всички държави, а общият брой инсталации достига 41 248. Базата му съдържа над 270 000 думи на 30 езика, които са записани в аудио формат от оригинални носители. Това гарантира на обучаващите се придобиване на правилно произношение.

 

Всеки, който иска да се възползва от предложението за шестмесечен безплатен достъп, е нужно да се регистрира безплатно и да си свали Worddio на своя телефон или таблет. Подробни инструкции има ТУК .

School, Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Worddio дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри езиковите си умения”

Leave a Reply