Гръмотевичните котки се завръщат в нова поредица по Cartoon Network

May 07, 2020 Няма коментари by

Отново дойде време да чуем тътена! Познатите герои се завръщат в новата екшън-комедийна поредица „Гръмотевичните котки: Тътен“, която започва от 11 май по Cartoon Network.

Тя остава вярна на оригиналната идея. Лайън-О и Гръмотевичните котки – Тигра, Пантро, Читара, Уайли-Кат и Уайли-Кит – едва успяват да избягат от внезапното унищожение на техния роден свят, Гръмотевия. След това се разбиват на мистериозната и екзотична планета, наречена Третата Земя.

Лайън-О е назначен за лидер на Гръмотевичните котки и ръководи екипа, докато заедно всички се опитват да превърнат тази странна планета в свой дом. Междувременно множество от причудливи създания и злодеи застават на пътя им, включително злият Мум-Ра. Той е нечестивият владетел на Третата Земя и няма да позволи нищо, включително Гръмотевичните котки, да спре тираничното му царуване над планетата.

Поредицата е изпълнена с много екшън и остроумна комедия. Тя може да се похвали със свежи, жизнени персонажи и динамичен сюжет, който обещава да зарадва феновете на тези емблематични герои. Но заедно с това и да въведе едно изцяло ново поколение в света им.

Продуценти са Виктор Кортрайт (Pickle and Peanut) и Марли Халперн-Грейзър (Right Now Kapow). А Сам Реджистър (Малки титани: в готовност!) е главен продуцент.

„Гръмотевичните котки: Тътен“ стартира на 11 май и продължава всеки ден от 18.15 ч. по Cartoon Network. Не пропускайте да видите какви весели приключения ще изживеят този път.

Филми

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Гръмотевичните котки се завръщат в нова поредица по Cartoon Network”

Leave a Reply