SteelSeries пусна лимитирана серия слушалки със Cyberpunk 2077

May 29, 2020 Няма коментари by

Лидерът при гейм периферията SteelSeries изненада феновете с лимитирана серия слушалки, посветени на дългоочакваната игра Cyberpunk 2077. Компанията, която е официален аудио партньор на играта, е разработила новата колекция в партньорство със CD PROJEKT RED.

 

Серията включва слушалките Arctis 1 Wireless за Xbox издание Johnny Silverhand, Arctis 1 Wireless издание Netrunner, както и три нови комплекта аксесоари Arctis Pro, вдъхновени от трите основни фракции в Нощния град – Arasaka, Militech и Kang Tao.

Изданието Johnny Silverhand на Arctis 1 Wireless са официалните слушалки на гейм заглавието. Те са вдъхновени от скандално известния рокер на Нощния град и неговата добре позната кибер ръка. Моделът предлага на геймърите най-добрия начин да се потопят във футуристичния свят на Cyberpunk 2077. Той представлява безжични слушалки от типа 4 в 1, които разполагат със същата USB-C свързаност като Arctis 1 Wireless. Те обаче имат и специален суич, позволяващ на потребителите да преминават от гейм конзолата Xbox One към други платформи, разполагащи с USB. Слушалките използват доказаната 2.4GHz безжична технология на SteelSeries за връзка без забавяне с Xbox, персонален компютър, Switch и Android устройства.

 

Изданието е достъпно в ограничено количество в Best Buy и SteelSeries.com на цена от 109.99 щ. долара.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition от своя страна е вдъхновено от някои знакови ефекти от играта. Към него се предлага и USB-C донгъл, който гарантира 2.4 GHz безжична свързаност без забавяне към конзолата PS4, компютър, Nintendo Switch, както и мобилни устройства с Android. Моделът разполага и с допълнителен 3.4 мм. кабел за лесно свързване с Xbox контролери, както и с всяко друго устройство с 3.5 милиметрова връзка.

 

Цената на Wireless Netrunner изданието отново е 109.99 щ. долара и може да бъде закупено от Best Buy, GameStop и разбира се SteelSeries.com. Количествата отново са ограничени.

В добавка към двата нови модела слушалки, гейм компанията предлага и три комплекта допълнителни аксесоари, включващи лента за глава и магнитни панели за слушалките. Всички те са с дизайни, вдъхновени от корпорациите Arasaka, Militech и Kang Tao. Ще бъдат достъпни на сайта SteelSeries.com на цена от 34.99 щ. долара.

 

Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “SteelSeries пусна лимитирана серия слушалки със Cyberpunk 2077”

Leave a Reply