У нас вече има онлайн платформа за ветеринарни грижи

Jul 18, 2020 Няма коментари by

Ако си мислите, че само вашето куче или коте все още не е интернет потребител, помислете пак. Грижата за животните става поредната област, която навлиза с бързи темпове в онлайн пространството и се дигитализира. В България вече работи първата платформа за ветеринарни лекари и ветеринарни клиники, която предоставя цялостни услуги за домашните любимци и други животни. Тя се нарича Офертовет и е създадена от Omed.bg – първия български портал за медицински услуги.

За разлика от него обаче тя свързва собствениците на животни с ветеринари и ветеринарни клиники от цяла България. Освен това предлаганите през нея прегледи, лечение, лабораторни тестове и други услуги са със сериозни отстъпки. Проектът помага на стопаните също и със здравни новини и ценни съвети от специалисти как да отглеждат своите животни и да се грижат за тях при наличието на различни видове заболявания.

“Целта на екипа ни е да предложим цялостна здравната грижа за всеки член на семейство – от най-малките, през родителите, възрастните и достигайки до домашните любимци. По този начин ще се доближим до осъществяването на нашата мисия – да направим здравето достъпно за всеки българин” – коментира Христо Петков, основател на Офертовет.

Платформата обхваща на практика всичко, свързано с грижата за животните – от хотели за котки и кучета, през кастрация, чипиране, до подстригване и много други. До момента Офертовет работи с 14 ветеринарни клиники от цялата страна и техният брой бързо се увеличава. Броят на клиентите на платформата вече е достигнал 1020.

“Дигитализацията обхваща все повече области от живота ни и това стана още по-видно през последните месеци на социална изолация. Съвсем логично беше тази тенденция да засегне и грижата за животните – една от най-широко разпространените сфери на обществения живот. Създадохме първия сайт за свързване на ветеринари и собственици на домашни любимци, защото отчетохме липсата на такава платформа, а нуждата от нея беше потвърдена и от множество запитвания от клиенти на другите ни проекти” – добавя още Христо Петков.

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “У нас вече има онлайн платформа за ветеринарни грижи”

Leave a Reply