Aniventure Comic Con няма да се проведе тази година

Jul 30, 2020 Няма коментари by

Тазгодишното, четвърто поред, издание на фестивала Aniventure Comic Con няма да се проведе. Заради продължаващата пандемия от COVID-19 предвиденото за 12 и 13 септември събитие за косплей, манга и кей поп музика се отлага за 11 и 12 септември 2021 година.

“За съжаление, заради световната епидемия от коронавирус и продължаващата вече няколко месеца битка по света с тази нова криза, решихме, че колкото и трудно да е това решение, би било най-разумно да отложим нашите планове. Защото Aniventure Comic Con не е само мисия, фестивалът се превърна и в дом за много млади хора, и за онези с нестандартни интереси и виждания за света. Тези хора са бъдещето на България и точно затова смятаме за наш основен приоритет тяхното благополучие, здраве и безопасност” – споделят организаторите.

Aniventure Comic Con е събитие, което е невъзможно да бъде проведено без помощта на стотици доброволци, стюарди, доставчици и рентал компании. По предварителната му подготовка и в рамките на двата активни дни работи екип от общо над 1000 души, което го прави най-мащабното събитие на територията на страната.

Екипът на Aniventure Comic Con дава възможност на всички, които са закупили билети предварително да възстановят парите си от мястото на покупка или, ако желаят, да запазят билета си за новата дата през 2021 година, без да има нужда от презаверка.

Cosplay, Manga

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Aniventure Comic Con няма да се проведе тази година”

Leave a Reply