LOGITECH G с нова цветна гейминг колекция

Aug 25, 2020 Няма коментари by

Logitech G,водещ иноватор за геймърски технологии и оборудване, днес представи нова колекция от продукти за игри, която чества себеизразяването и забавната страна на гейминга. Централно място в новата Logitech G-Series Color Collection заема G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. Предлагащи четири живи цвята, новите безжични геймърски слушалки G733 са напълно оборудвани и пасват на стила на геймърите като помагат геймърското преживяване да отразява света на играещия. Допълващи Color Collection са мишките G102 и G305, както и геймърската клавиатура G915 TKL.

„Игрите стават все по-голяма част от поп културата и личното изразяване и стил се превръщат в огромна част от геймърската идентичност,“ каза Ujesh Desai, Главен мениджър в Logitech G. „Вземайки това предвид, ние проектирахме колекция от геймърско оборудване с висока производителност по забавен и цветен начин.”

От гейминг аксесоарите до опаковката на продуктите сивия, белия и черния цвят досега доминираха в гейминг индустрията, но с разширяването на игрите по посока на потребностите на повече различни клиенти персоналното изразяване в това общество също се променя. Благодарение на социалните медии, настъпването на създадено от потребителите съдържание и главоломното увеличаване на стрийминга оборудването на творците и стаите за игра все повече попадат в кадър, което насърчава геймърите да вложат повече усилия в подбора на използваните цветове и тяхното значение за индивидуалния им стил и характер. Инвестицията в заобикалящата среда, която да отразява вътрешните възгледи, води до по-потапящо геймърско преживяване и новата колекция Logitech G Color Collection ще подсили този ефект.

Новите безжични слушалки G733 идват в избор от бяло, синьо, лилаво и черно. Те тежат само 278 г, предлагат нови цветни, обръщащи се възглавници на лентата за глава и идват с меки двуслойни наушници от мемори пяня, които следват формите на главата и превръщат модела в един от най-комфортните, които Logitech G някога са разработвали. В допълнение на G733, Logitech G разкри и колекция от цветово-координирани ленти за главата заедно с весели покрития за микрофона, които са съвместими с всички насочени микрофони на слушалките Logitech G.
„Поставихме си за задача да проектираме пълнофункционални слушалки, които позволяват на хората да изразят своята индивидуалност,” каза Tiffany Beers, Ръководител на аудио инженеринга в Logitech G. „G733 и наличните аксесоари правят точно това. Те са висококачествени и надеждни, пасват на вашата обстановка и позволяват да покажете индивидуалния си стил, без компромиси с технологията.”
В допълнение на G733, геймърите могат да избират от черна и бяла версия на Logitech G915 TKL Wireless Mechanical Gaming Keyboard, и черни, бели, сини и лилави версии на Logitech G102 Gaming Mouse и G305 Wireless Gaming Mouse.

„Геймърите и стриймърите търсят повече начини да изразят чувството си за стил и индивидуалност,” каза Elspeth Eastman, TWITCH стриймър, геймър и озвучаващ актьор. „Независимо дали в черно, бяло или лилаво, или микс от всички цветове, ние искаме да изразим себе си, когато играем, за да се забавляваме.”

Цена и наличност
Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset се очаква в магазините на цена от 299,99 лв. с ДДС. Комплектът от пет забавни покрития за микрофона за персонализиране е на цена от 19,99 лв. G915 TKL Gaming Keyboard струва 449,99 лв., а Logitech G305 – 119,99 лв. Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse е на цена от 59,99 лв. Всички продукти се очаква да са налични през септември 2020 г.

Lifestyle, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “LOGITECH G с нова цветна гейминг колекция”

Leave a Reply