Професионални слушалки Jabra за по-голяма производителност в офиса

Sep 08, 2020 Няма коментари by

Jabra е търговска марка на GN Netcom, световният лидер в безжичните комуникационни технологии. Базираната в Дания компания е специализирана в производството на иновативни решения за бизнеса и стандартно потребление, включително:

  • Компютърна техника
  • Електроника
  • Компютърни слушалки
  • VoIP оборудване
  • Зарядни устройства и адаптери за мобилни телефони
  • Слушалки за кабелни телефони
  • Оборудване за аудио и видео конференции
  • Оборудване за автоматична телефонна централа

Сред успехите на компанията са ултра висок микрофон с шумопотискане, многофункционален усилвател и първата в света аналогова безжична слушалка.

Брандът възниква след поглъщането на известния американски производител на слушалки JABRA Corporation. Малко след това, през 2000 г., компанията пусна първите в света слушалки за мобилни телефони Stetomike. Оттогава тя е разработила много иновативни нови аудио решения за свободни ръце, базирани на най-модерната технология.

Богатият опит в тази област е една от причините продуктите на компанията да са търсени по цял свят, въпреки огромната конкуренция.

В момента Jabra е мултинационален холдинг с производствени мощности в Китай, а безжичните слушалки съставляват 70% от производството ѝ. В същото време разработчиците на компанията непрекъснато търсят нови възможности, за да спечелят симпатиите на потребителите и не се страхуват да експериментират както в областта на новите технологии, така и в областта на дизайна.

Серията Jabra Evolve

Серията Jabra Evolve е професионална гама от слушалки, предлагащи най-доброто по отношение функцията шумопотискане, разработена специално за повишаване на производителността и концентрацията в отворения тип офис. Става дума за професионални слушалки от световна класа, способни да осигурят чудесен звук за провеждане на разговори и слушане на музика.

Функциите за управление на повикванията се контролират с лекота, както и всички продукти от серията са съвместими с водещите UC (унифицирани комуникации) платформи.

Bluetooth слушалки Jabra Stealth

Тайната на успеха на Bluetooth слушалки Jabra Stealth се крие в тяхната компактност и в това, че гарантират освобождаването на потребителя от всички от ненужни действия по време на комуникация. Дизайнът е стилен и привлекателен, системата за шумопотискане и ехо осигурява много комфорт по време на употреба. Сред предимствата са още наличието на NFC връзка и възможност за работа с две устройства едновременно.

Слушалки Jabra PRO

Професионални слушалки Jabra PRO определено ще помогнат много за подобряване на производителността и комфорта в офиса. С тях можете да изпълнявате множество задачи с максимална ефективност и да управлявате обажданията от всяко място в офиса. Jabra PRO осигуряват ясен звук, блокирайки фоновия шум в офиса и са изключително леки, което ги прави чудесни за целодневна употреба.

Повишете производителността в отворения офис с продуктите на Jabra

Разбира се, няма как тук да изброим всички продукти, които популярният бранд предлага на българския и световен пазар, защото те са наистина много.

Но ако искате да повишите производителността на вашите служители и да им осигурите максимално комфортна среда за работа, то тогава непременно разгледайте най-новите и най-интересни предложения от Jabra в DigitalBox.

Тук ще откриете разнообразие от устройства, сред които да изберете тези, които са най-удачни за употреба във вашата конкретна работна среда. Отличното качество, привлекателният и модерен дизайн, както и множеството функции, които притежават професионалните слушалки Jabra, със сигурност ще успеят да задоволят дори и най-високите изисквания.

Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Професионални слушалки Jabra за по-голяма производителност в офиса”

Leave a Reply