Steelseries представи новите геймърски слушалки Arctis 9

Sep 16, 2020 Няма коментари by

Производителят на e-sports периферните устройства SteelSeries представи висококачествените гейминг безжични слушалки с двойна свързаност за компютър и PlayStation – Arctis 9.

Arctis 9 включва безжична свързаност без загуба на качеството, с ултра ниска латентност чрез 2.4 GHz, за да могат геймърите да се наслаждават на уникално безжично игрово изживяване както за PC, така и за PlayStation. Подобно на предходните модели Arctis Pro Wireless и Arctis 9X, Arctis 9 разполага с едновременна Bluetooth свързаност към мобилни устройства за разговори, музика и VoIP чат, докато чувате аудиото от игрите с кристален звук, без загуба на качество.

Arctis 9 продължава традицията в семейството на Arctis, като използва същия сертифициран от Discord микрофон, както и признатата звукова сцена на Arctis линията. Микрофонът ClearCast използва двупосочен дизайн за превъзходно шумопотискане, както и ясно и естествено звучене, докато характерната за Arctis звукова сцена акцентира както на фините, така и на критичните звуци, което позволява на геймърите да чуят всеки един детайл по време на игра.

Оптимизираната батерия на Arctis 9 осигурява повече от 20 часа непрекъснато използване при безжична връзка с едно зареждане. Слушалките също използват емблематичната лента за окачване, наподобяваща тaзи за ски очила, за невероятен комфорт, в съчетание с меките наушници Airweave и подсилена със стомана лента за глава за перфектно прилягане и дълготрайна издръжливост. Те разполагат и с бутони за контрол на ChatMix функцията, така че геймърите могат да настройват по-лесно звука в играта и аудио чата директно от слушалката, както и да използват DTS: X v2.0 съраунд профил, за невероятно точно позициониране на пространствения звук.

Gaming, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Steelseries представи новите геймърски слушалки Arctis 9”

Leave a Reply