Всички герои в Wild Rift, мобилната версия на култовата игра League of Legends, достъпни за феновете до 3 януари 2021

Dec 30, 2020 Няма коментари by

Достъпът до всички герои в новата мобилна игра League of Legends: Wild Rift вече е свободен за всички, само седмици след премиерата ѝ в Европа.

League of Legends, наричана накратко LoL, е една от най-популярните и разпознаваеми игри в световен мащаб и един от двигателите на развитието на електронните спортове. Играта, която дебютира преди повече от 11 години, днес се играе от стотици милиони фенове по цял свят. С Wild Rift, създателите на играта Riot, пренасят най-доброто от вселената на LоL, както и цялостното преживяване, с което геймърите са свикнали, оптимизирано за мобилни устройства.

 

С отключването на всички герои във вселената на Wild Rift, близо 50 към момента, всички геймъри, както ветераните в играта, търсещи състезателни преживявания, така и новите потребители, които искат да се забавляват с приятели, ще могат да се изправят срещу нови предизвикателства и игрови емоции.

С това празничните изненади от Riot не свършват. До 3-ти януари спечелването на Blue Motes, Wild Rift еквивалентът на Blue Essence – валутата в League of Legends, която геймърите получават по време на игра, ще бъде увеличено със 100%. Същото се отнася и за трупането на  точки за опит (XP) по време на игра, които също ще бъдат увеличени със 100%.

 

Допълнителна информация, посетете wildrift.leagueoflegends.com, http://www.facebook.com/PlayWildRift или https://twitter.com/wildrift.

Gaming, Magic, Videogames

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Всички герои в Wild Rift, мобилната версия на култовата игра League of Legends, достъпни за феновете до 3 януари 2021”

Leave a Reply