Популярният влогър и режисьор Крис Захариев е лицето на дигиталното съдържание на “България търси талант”  

Jan 20, 2021 Няма коментари by

 

“Това е голямо приключение и сбъдната моя мечта”, споделя той

 

Новият сезон на най-успешното шоуто за таланти стартира тази пролет по bTV

 

Популярният влогър и млад режисьор – Крис Захариев е новото лице на дигиталното съдържание на шоуто “България търси талант”, което стартира отново в ефира на bTV тази пролет. Усмихнатият младеж с десетки хиляди последователи в социалните мрежи, милиони гледания на видеата му в YouTube, с много успешни и награждавани филми и проекти зад гърба си и големи планове за бъдещето, ще поведе зрителите на любимото шоу за таланти по bTV зад кулисите му, за още повече забавни и непоказвани моменти. Рубриката “Още от България търси талант” с Крис Захариев ще има два епизода седмично и ще може да се проследи на www.talant.btv.bg. Новият водещ е само на 22 години, но със сериозна биография и опит пред и зад камера. Като създател на уеб-сериала “Да се изгубиш нарочно”, документално приключение сред най-затънтените селца в България, Крис печели наградата “Будител на годината” през 2018 г. и е “Най-вдъхновяваща личност” за 2019 г. През 2020 г. печели наградата “Стоян Камбарев: Полет в изкуството” за своите късометражни филми и онлайн проекти, а през септември същата година представлява България като част от младежкото жури на международния кинофестивал във Венеция. Обaятелното, ново лице на “Още от България търси талант” е истински мулти-талант, а сред участниците в новия сезон той определено ще се чувства “на място”.

 

С  чаровното си, интелигентно и позитивно присъствие в бекстейджа той ще “изправя” новите таланти пред камерата си, за още вълнуващи моменти и неподправени емоции, ексклузивно за феновете на шоуто онлайн. Освен участниците, звездното жури в лицето на Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов – син и Ицо Хазарта и водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов също ще бъдат поставени в неочаквани и смешни игрови предизвикателстава, и то не веднъж през сезона. От екипа на bTV издават, че появата на самия Крис в шоуто е съвсем неподозирана и забавна, а повече за този момент зрителите предстои да разберат скоро.

 

Да бъда ко-водещ в новия сезон на “България търси талант” освен голямо приключение е и сбъдната моя мечта, тъй като от малък следя формата. Често именно това е било предаването, което е събирало цялото ни семейство пред телевизора вкъщи”, споделя вълнението си Крис Захариев и добавя: “По време на снимки беше много забавно! Всеки ден посрещахме таланти от всички краища на България и света. Атмосферата, огромният професионален екип на шоуто, кастингите и шегите с журито по време на снимките са много специални. Благодарен съм за това приключение!”.

 

Новият сезон на “България търси талант” ще стартира съвсем скоро в ефира на bTV с над 160 даровити изпълнители на различни и неочаквани номера, които феновете ще могат да проследят във всички платформи на bTV Media Group.

 

 

Любопитно

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Популярният влогър и режисьор Крис Захариев е лицето на дигиталното съдържание на “България търси талант”  ”

Leave a Reply