Поли Генова стана касиер в Kaufland

Feb 17, 2021 Няма коментари by

Поли Генова се присъедини към екипа на Kaufland за един ден. Популярната музикална изпълнителка влезе в ролята на служител на каса в първия хипермаркет на Kaufland у нас, открит през 2006 година в Пловдив, жк. „Тракия“. Поли става част от екипа на компанията в отговор на предизвикателство, което търговската верига отправи към четири популярни личности по случай 15-та си годишнина на българския пазар.

 

Като служител на Kaufland Поли Генова получи възможност да се запознае с естеството на работа на един касиер в хипермаркета. В рамките на своя работен ден Поли премина обучение, след което имаше шанса да упражни наученото, обслужвайки клиентите на хипермаркета при спазване на всички процедури и изисквания на професията.

 

“Професията изглежда много лесна, но истината е, че тя има доста аспекти и много неща, с които трябва да си прецизен“, сподели Поли Генова в края на работния ден. „Впечатлена съм от отношението на целия екип. Тяхното желание е да накарат клиентите да се усмихват, макар и през маските. Призовавам ви да бъдете по-позитивни и да казвате по едно „Здравей“ на хората, които работят за вас всеки ден, всеки час!“, допълва още тя.

 

Как Поли Генова се справи с предизвикателството да бъде служител на Kaufland за един ден можете да видите в специално видео, публикувано във Facebook страницата на Kaufland България.

 

Освен Поли Генова, търговската верига покани още актьорите Александър Сано и Ненчо Балабанов и инфлуенсъра Елекса да влязат в ролята на служители на компанията. В рамките на един ден те също ще се присъединят към екипа на специално избран за всеки от тях хипермаркет на веригата.

 

Kaufland България присъства на българския пазар от 2006 година и през 2021-ва отбелязва 15-годишнина от стъпването си в страната. За 15 години Kaufland се утвърждава като предпочитано място за пазаруване с богат асортимент, достигащ над 20000 артикула средно за страната. Компанията предлага на своите клиенти разнообразие от свежи и качествени продукти на атрактивни цени и отлично обслужване. Kaufland е верен партньор на българските производители и значим фактор за развитието на националната и регионална икономика с инвестиции, надхвърлящи 1.6 млрд. лв. Компанията е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 души. Вече трета поредна година търговската верига се сертифицира като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute.

 

Music, Slide

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Поли Генова стана касиер в Kaufland”

Leave a Reply