ADATA ще представи новите си продукти в специално онлайн събитие

Jul 28, 2021 Няма коментари by

Тайванският производител на високоефективни DRAM модули, NAND флаш памети, мобилни аксесоари, продукти за гейминг, електрически влакове и индустриални решения ADATA Technology обяви предстоящото представяне на своите нови продукти в специален стрийм на живо под мотото “Xtreme Innovation”. По време на онлайн събитието, което ще се проведе на 5-и август 2021 г. с начален час 18 ч., ще бъдат представени най-новите продукти и решения от ADATA и XPG, включително твърди дискове, DRAM модули, карти памет и компютърни компоненти и системи. Обновяването на портфолиото съвпада с честването на 20-годишнината на компанията, която отбелязва своя юбилей през 2021 г.

Нови продукти и много награди 
Зрителите, които ще гледат събитието на живо в YouTube на 5-и август, ще имат възможност да коментират по време на представянето на най-новите продукти от ADATA и XPG, което ще им даде възможност да спечелят различни награди, сред които SSD, DRAM или XPG ноутбук.
За повече информация относно събитието и продуктите, последвайте ADATA в Instagram: https://www.instagram.com/adata_global
ADATA Technology 2021 “Xtreme Innovation”
Gadgets

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “ADATA ще представи новите си продукти в специално онлайн събитие”

Leave a Reply